GÖNÜL PINARI BİN 750 KİŞİYİ GİYDİRDİ

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Gönül Pınarı, 5 ayda 470 aileye kıyafet yardımı yaptı.

GÖNÜL PINARI BİN 750 KİŞİYİ GİYDİRDİ
Toplamda 1.750 ihtiyaç sahibini giydiren Gönül Pınarı, Saray Mahallesi Abdullah Doğan  Sokak’taki yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.
Bebek, çocuk, bayan ve erkek grubu reyonlarıyla her yaş grubundaki ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam eden Gönül Pınarı, yeni yerinde daha geniş ve rahat hizmet veriyor. Mağazaya uğrayan ihtiyaç sahipleri bedenlerine göre ayrılan kıyafetleri reyonlardan rahatlıkla seçebiliyor. Bebek giysilerinden, gelinlik ve damatlığa, yazlıktan kışlığa, blue jeanden ayakkabıya her türlü ihtiyaca cevap verebilen mağaza, gönüllülük esasıyla hizmetlerini sürdürüyor. Merkeze uzak mahallelerde yaşayan vatandaşlarında ayağına giderek kıyafet yardımı yapan Alanya Belediyesi Gönül Pınarı Mağazası, hayırseverlerin yapacağı yardımları bekliyor.


MEDİKAL VE EV EŞYASI DA KABUL EDİYOR


Vatandaşların ve mağazaların bağışladığı kıyafetleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşturan Gönül Pınarı, yeni yerinde medikal malzeme ve ev eşyalarını da kabul etmeye başladı. Beyaz eşyalarını, mobilyalarını yenileyen, kullanılmayan eşyalarını bağışlamak isteyen vatandaşların, dükkanlarındaki seri sonu ürünleri elden çıkarmak isteyenlerin eşyalarını kabul eden Gönül Pınarı, bu eşyaları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya başladı. 


SİZ BAĞIŞLAYIN BİZ ULAŞTIRALIM


Vatandaşların bağışladığı ev eşyalarını yerinde teslim alan Gönül Pınarı, vatandaşı yormadan bağışlanan eşyaları ihtiyaç sahibinin evine direkt ulaştıriyor. Vatandaşların yapmak istedikleri bağışlar için Alanya Belediyesi Çözüm Masası’na ait 444 82 07 nolu telefon 7/24 hizmet veriyor.


“DUYARLI VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”


Gönül Pınarına destek veren vatandaşlara ve mağaza sahiplerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müze  bağlı Gönül Pınarı, vatandaşlarımızın ve mağazalarımızın desteği ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Artık kıyafetin yanı sıra  ev eşyaları ve tıbbi malzeme desteklerini de kabul etmeye başladık. Hayırseverlerimizin bağışlarını vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz.” dedi. 


ADRES:


Alanya Belediyesi Gönül Pınarı
Saray Mah. Abdullah Doğan Sokak 4-1/C (Valide Sultan Öğrenci Yurdu Arkası, Pazarcılar Odası Yanı) Tel: 444 82 07


Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 13:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83