Gönüllü anneler Ahmet için üretiyor

Gönüllü anneler Ahmet için üretiyor
Gönüllü Anneler, SMA hastası Ahmet'in tedavisinde gerekli desteğe ulaşabilmek için üretim atağına geçti. Gönüllü anneler, atölyede reçel ve koza üretimi yaparak farkındalık oluşturuyorlar.

SMA Tip 2 hastası Ahmet'in en kısa sürede sağlığına kavuşması için yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz haftalarda oluşturulan 'Gönüllü Anneler' topluluğu, Alanya'da her kesime hitap edebilmek için bir projelerini hayata geçirdi.SMA hastalığına yönelik farkındalık oluşturmak, gönüllü ev hanımlarını atölyede Ahmet'e destek için buluşturmak, kermes düzenlemek gibi çeşitli faaliyetlerde bulunmak için atağa geçtiklerini belirten Cemile Pehlivan çok hızlı düşünüp, harekete geçtiklerini belirtti.

'BİR DERKEN BEŞ SATILDI'

Sembolik ve kullanılabilir boylarda koza ve turunç reçeli üretmeye başladıklarını aktaran Pehlivan, ''Son 10 günde 300 bin lira yaklaşık para kazandık. Kozayı broştan üreterek ve tüm park ve bahçelerden toplanan turunçlardan yapılan reçelleri kendimiz doldurup çevremizden yardım isteyerek başladık. Biz bir tanesini satarız kar ederiz derken 5 tanesini, 10 tanesini birden alan oldu. Bizim gayretlerimizden dolayı bir müteahhit iş adamı 100 bin lira destekte bulundu'' diyerek atölye çalışmalarına ilişkin yoğun ilgiyi belirtti.

ZAMAN DARALIYOR

Ahmet bebeğin tedavisi için zamanın aleyhine işlediğinin altını çizen Pehlivan, Gönüllü Anneler olarak ,sadece ''destek olun, yardım edin'' demek yerine sesimizi nasıl duyurabiliriz anlamında bir çalışma yaptık. Hızla ilerlemeye çalışıyoruz çünkü zaman daralıyor. Biz bu iş için 24 saatimizi ayırıyoruz'' açıklamasında bulundu.

TOKLU'YU ZİYARET ETTİLER

Ahmet bebek için ellerinden gelen her şeyi yapan Gönüllü Anneler, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mustafa Toklu'yu da ziyaret ederek, Ahmet bebek için neler yapılabileceği konusunda görüşme sağladı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2021, 07:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83