Gündoğdu açtı ağzını yumdu gözünü

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Konya Müftüsü Ali Akpınar'ın açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Gündoğdu açtı ağzını yumdu gözünü
İşte Alanya Ülkü Ocakları adına açıklama yapan Başkan Abil Gündoğdu'nun açıklaması:

Ahlak Yoksunu Konya Müftüsünün Aşağılık söylemleri Hakkında Basın Açıklaması;

Ülkücü hareket tümbBenliğinde İslamı benimsemiştir. İdam sehpasına giderken ertelenen idamının ardından Kur'an hatmimi bitirebileceğim diye sevinen bir neslin kutlu bir emaneti, Allah davasının şanlı mücadelesidir ülkücü hareket. 
Nedense bu söylem söylendiğinde aklımızda zamanında gazetelerde manşete çıkan ateist imam açıklama yaptı işime profosyonelce yaklaşıyorum söylemleri belirmiş. Ne yazık ki Konya Müftüsüde aynı elim bir durumun içerisine düşmüş, hatta okyanus ötesinin maşası olduğu fikri bizlerde oluşmuştur! Müftü derhal istifa etmeli, 5 bin şehidi olan bu şanlı hareketten özür dilemelidir!
Yoksa bu ağır veballe ahirette yüce Allah'ın ve şehitlerimizin karşısına çıkmak zoruda kalacaktır. Bizim ilk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran Ağabey iftar sofrasında henüz orucunu açmamışken saldırıya uğramış ve şehadet şerbetini içimiştir.
Şimdi kendini bilmezin biri kalkmış ülkücüler dinsiz diyor 15 Temmuz gecesi kimin gölgesine sığındığınızı ne çabuk unuttunuz? Yoksa bu müftü darbeyi planlayan ekibin bir parçası mıydı ? Kamuoyu derhal aydınlatılmalıdır!
Sözlerime Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyfendinin şu sözleri ile son veriyorum.''Türklük bedenimiz islamiyet ruhumuzdur, ruhsuz beden ceset gibidir! ve Fatih Sultan Mehmet Han Ata'mızın şu sözlerini hatırlatarak bu mübarek Ramazan ayında, bu gibi zihniyetin temsilcileri olan kişilerin kulaklarına küpe olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim.
"İnsanlara: ” Dinin nedir? Namaz kılıyor musun ? Oruç tutuyor musun?” gibi Allah’ın soracağı soruları sormayın! İnsanlara: ”Aç mısınız? Bir şeye ihtiyacınız var mıdır? Bir sorunun var mı?” gibi kulun kula soracağı soruları sorun!

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 15:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83