Güney'den Batı Alanya'ya çıkarma

Alanya Koordinatörü Hüseyin mahalle ziyaretlerine Emişbeleni ve Payallar’da devam etti.

Güney'den Batı Alanya'ya çıkarma
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, kırsal alanlardaki mahallelere düzenlediği ziyaretlerine bu hafta Emişbeleni ve Payallar’da devam etti. Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, Kırsal Alan Sorumlusu Arif Yeni ve Asat mühendisleri de Güney’e eşlik etti. Güney ilk olarak Emişbeleni Mahallesi’ne gitti. Burada mahalle muhtarı Nuri Arslan ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Güney, muhtar ve vatandaşların taleplerini dinledi. Muhtar Nuri Arslan, "Bugüne kadar istediğimiz hizmetleri getiren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. İçme suyu deposu, mezarlığın bakımı ve muhtarlık ofisi talebimiz var. Bunlarında kısa sürede yapılacağına inanıyorum." dedi.

"Emişbeleni’ne 500 tonluk su deposu yapılacak"

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Emişbeleni’ndeki su depoları yetersiz mahallenin tamamının ihtiyacını giderecek 500 tonluk su deposunu bu yılın yatırım programına aldık. Önümüzdeki aylarda yapımına başlanacak. Mahalleye hakim bir tepenin üzerine inşa edilecek depodan su cazibe yoluyla vatandaşa ulaştırılacak. Bu yıl içinde hizmete girecek. Öte yandan Emişbeleni Merkez Mezarlığı’nın içinden geçen yolu parke ile kaplayacağız. Mezarlığın çevre düzenlemesini de önümüzdeki günlerde yapacağız. Muhtarlık ofisini de uygun bir yer gösterilmesi halinde getireceğiz." dedi.

"Payallar’daki Hal Yolunun proje çalışmaları sürüyor"

Güney ve ekibi Emişbeleni’nden sonra Payallar Mahallesi’ne geçti.burada muhtar Ali Öztürk tarafından karşılanan Güney, muhtarın mahallesiyle ilgili taleplerini dinledi. Alt yapı konusundaki talepleri değerlendireceklerini belirten Güney, Payallar Belediye Binası önünden başlayan ve Yeni Hal Kompleksine giden yolun büyütülmesi yönünde çalışmalar yapıldığını söyledi.Güney, "Etüdler yapıldı, projesi üzerinde çalışmalara başlandı. Resmi süreç tamamlandıktan sonra buraya güzel bir yol yapacağız." dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 14:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83