Güney kadınlara karanfil dağıttı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, emekçi kadınları ziyaret ederek karanfil vererek günlerini kutladı.

Güney kadınlara karanfil dağıttı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, 8 MART Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Büyükşehirin Alanya Hizmet Birimi Temizlik ekibinde çalışan bayanları görevlerinde başında ziyaret ederek günlerini kutladı. Güney, emekçi kadınlara karanfil vererek günlerini kutladıktan sonra onlarla bir süre sohbet etti ve isteklerini dinledi.

Büyükşehirin diğer birimlerinde çalışan bayanlara da Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin karanfil vererek bu özel günlerini kutladı.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “ kadınlarımız ev yaşamında olduğu kadar iş yaşamında da çok büyük başarılar sağlıyor. Birçok meslek dalında kadınlarımız erkeklerle yarışır hale gelmiş bazı alanlarda da onlardan daha başarılı işler çıkarmaktadır. Ülkemizde kadınlara yönelik bir çok düzenleme yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir. Bu da kadına verilen değerin önemini ortaya koymaktadır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın bu gününü kutluyorum ev ve meslek yaşantılarında başarılar diliyorum“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 12:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83