GÜNEY, MAHMUTLAR MUHTARI VE AZALARI AĞIRLADI

Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top ve azalarını kabulünde konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Ulaşım’ı konusunda yapılan çalışmaları değerlendirdi.

GÜNEY, MAHMUTLAR MUHTARI VE AZALARI AĞIRLADI

 Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top ve azaları Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’i ziyaret ederek, Mahmutlar’ın toplu ulaşımı konusundaki talepleri ve mahallenin diğer istekleri konusunda Güney’e hazırladıkları dosyayı verdi. Top, Mahmutlar’ın toplu ulaşımda Alanya merkezle entegre olmasını istediklerini belirterek, “ Alanya’daki sistemi biz de istiyoruz. Nüfusumuz son derece fazla bir an önce ulaşım sisteminin kurulmasını istiyoruz “ dedi.

banner111
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, “ Alanya’nın 16 beldesi kapandıktan sonra ortaya çıkan durumu biliyoruz. Alanya merkezde oturmuş ve örnek alınan bir sistem var. Aynı sistemi eski beldelere ve Alanya geneline yaymak için çalışmalar sürüyor. Bu konuda Alanya Minibüsçüler Odası ve diğer ilgililer ile sürekli irtibat halindeyiz.

 Vatandaşlarımızın da taleplerini göz önüne alarak Alanya’da yeni bir ulaşım sistemi kurmak istiyoruz. Bu konuda titiz bir çalışma yürütülüyor. 2019 yılına kadar bu sistemi hayata geçirmiş olacağız “ dedi.  

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 13:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83