Güney ve ekibi Alanya'nın batısına çıkarma yaptılar

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, birim amirleriyle Alanya’nın Batısı’na çıkarma yaptı.

Güney ve ekibi Alanya'nın batısına çıkarma yaptılar
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Konaklı’dan sonra istişare toplantılarına Avsallar’da devam etti. İstişare ve değerlendirme toplantısına Avsallar, İncekum, Saburlar, Karamanlar, Orhan, Çakallar ve Alara Mahalle Muhtarları ve Ak Parti Mahalle temsilcileriyle,  Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, Asat Şube Müdürü Fatih Uysal, Kırsal alan sorumlusu Arif Yeni ve Mezarlıklar Müdürü Yakup Gök katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, önce mahalle muhtarları ve temsilcilerini dinledi. Mahalle muhtarları ve temsilcileri bölgelerinde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarından ötürü Güney’e teşekkür ederek, yeni talep ve isteklerini dile getirdiler..
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney toplantıda yaptığı değerlendirmede, “Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanımız içinde bulunan Alanya’nın her yerine hizmet götürme gayreti içindeyiz.Söz konusu mahallelerimize içme suyu, kanalizasyon, kaldırım, park ve bahçe hizmetleri ile mezarlık hizmetlerini en iyi şekilde getiriyoruz. Proje aşamasında olan ve yatırım bütçesine alınacak yatırımları da planlıyoruz. Batı bölgesine daha da güzel hizmetler getirmeye devam edeceğiz. İstişare ve değerlendirme toplantılarına Konaklı’dan başladık Avsallar’da devam ediyoruz. Diğer mahallelerimizde de belirli periyotlarla bu toplantıları yapacağız. Oldukça verimli bir toplantı oldu katılımcılara teşekkür ediyorum.“ dedi

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 13:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83