Güney: Yaşam hakkı kutsaldır

Alanya Hayvanlar Eşittir Yaşam Derneği, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hayvanlar konusundaki çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Güney: Yaşam hakkı kutsaldır

 Dernek Başkanı Mehmet Ergün ve hayvan dostları bugün Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’i ziyaret etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye ekiplerinin geçtiğimiz günlerde bir kedinin kurtarılması konusunda gösterdiği çabadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Ergün, “ bu ve benzer konularında bize verdiğiniz destekten ötürü hayvanseverler olarak size teşekkür ediyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’daki uygulamalarını yakından takip ediyoruz. Oldukça başarılı çalışmalar yapıyorlar. Benzer çalışmaların Alanya’da da yapılmasını istiyoruz “ dedi. 

banner111
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ yaşam hakkı kutsaldır. Bu konuda elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu alanda başarıyla çalışan bir ekibi var. Alanya’da bizler sorumluluk alanımız içinde bulunan her yerde gereken özveriyi gösteriyoruz. Dernekle işbirliği içinde hayvanlar için yapılması gereken çalışmalar konusunda çalışacağız “ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 13:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83