Güney yatırımları anlattı

Gazetecilerle bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Kadınlar plajı ihalesi yapıldı. Hal ihalesi 11 Ekimde. Katı Atık Projesi tamamlandı. Köprülerin ihalesi gerçekleşti. Ak Köprü devam ediyor. Atatürk Caddesinde çalışmalar devam ediyor. Otogar planlama çalışması tamamlandı. Yeni futbol sahaları yapılacak" dedi.

Güney yatırımları anlattı

 Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile birim amirleri, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Lokali'nde basın mensuplarıyla buluştu. Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim'in ev sahipliğinde yapılan yemekli toplantıya, Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney'in yanı sıra Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Hizmet Birimi Müdürü İlyas Şirin, ASAT Müdürü Fatih Uysal, Hal Müdürü Halit Parlayüksel, İtfaiye Müdürü Mehmet Oral ile basın mensupları katıldı. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney, 30 Mart 2014'te yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası kapsamında çalışma yaptıklarını, kendi sorumluluk sahaları içerisinde hizmet verdiklerini söyledi.

banner111
'YAPILANMA SORUNU KALMADI'

Alanya merkezin yanı sıra Okurcalar ile Demirtaş arasındaki geniş sahil bandında pek çok projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Güney, ilk başlarda yapılanmayla ilgili sıkıntı yaşadıklarını, ancak geride kalan 2,5 yılda yapılanmayı tamamen bitirdiklerini kaydetti. Alanya'da 850 personel ile hizmet verdiklerini dile getiren Güney, "Altyapı, içme suyu, asfalt ve sivrisinekle mücadele konusunda önemli aşama kat ettik. Mahmutlar'a 14 milyon TL'lik projeyle içme suyu götürdük. Alanya'da faaliyette olan 8 arıtmada şu anda hiçbir sorun kalmadı. Arıtmaları 25 milyon TL'lik yatırım yaparak iyileştirdik. Konaklı Arıtması'nın kapasitesini artıracağız. 220 milyon TL'lik ASAT yatırımını Alanya'ya kazandıracağız. 350 kilometrelik içme suyu ihalesini de bir Ankara firması aldı" diye konuştu.

ŞAHİN VE TÜREL'E HAL TEŞEKKÜRÜ

Bu firmanın dört koldan dört farklı ekip halinde çalışmaya başlayarak Alanya'da içme suyu olmayan yerleşim birimi bırakmayacağını söyleyen Güney, "Ana caddelerde temizlik ve peyzaj konusunda titizlikle çalışıyoruz. Şehir merkezinin yanı sıra Mahmutlar, Oba ve Konaklı'daki caddelerde de hizmetlerimiz sürüyor. Alanya'ya yeni bir Toptancı Hali yapacağız. Bu konuda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'e teşekkür ediyoruz. Katı Atık Tesisi de çok kısa zamanda Alanya'ya kazandırılacak. Alanya ile Gazipaşa arasındaki Kadınlar Plajı çalışmaları başladı. 2017'nin ilk aylarında bu plajı hizmete sunacağız. Alanya sahilleriyle ve büfeleriyle ilgili projeleri Alanya Kaymakamlığı ile sürdürüyoruz. Bürokratik işlemlerden dolayı geciken büfe projelerinde sona gelindi" dedi. TGF Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim ise basın mensuplarıyla buluşarak bilgi veren Güney ve ekibine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 16:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83