Güvenilir Eller Projesi mutfak mirasıyla buluştu

Alanya Belediyesi ve Unilever Food Solutions firması işbirliği protokolü çerçevesinde yürütülen “Güvenilir Eller Gıda Güvenliği Online Eğitim” programı tüm hızıyla devam ediyor.

Güvenilir Eller Projesi mutfak mirasıyla buluştu
 Eğitim kapsamında otel personeli ve yöneticileri, Mutfak Mirası’yla ilgili de bilgilendiriliyor.
Turizm sektörüne hizmet veren oteller Güvenilir Eller Online Eğitim programını tamamlamak için adeta yarışıyor. Geçtiğimiz ay Alaiye Resort Otel’de düzenlenen toplu sertifika töreninin ardından dün de Adin Otel’de bir tören düzenlendi. Törende, eğitim programına katılan 30 mutfak personeline sertifikaları dağıtıldı.

OTEL MUTFAKLARI ARTIK GÜVENİLİR ELLERDE
Türkler Mahallesi’ndeki Adin Beach Otel sahibi Hasan Uysal’ın ev sahipliğinde düzenlenen törene, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş, Otel Müdürü Selim Soylu, Mutfak Şefi Ahmet Mutafoğlu, Mutfak Mirası Alanya Sistem Üyeleri Akdeniz Aşçılar Derneği Başkanı Şinasi Karanlıkoğlu ve sertifika almaya hak kazanan otel personeli katıldı.

Törende konuşan Mutfak Şefi Ahmet Mutafoğlu, yoğun bir sezon yaşamalarına rağmen personellerinin fedakarlık göstererek Türkiye’nin ilk ve tek online gıda güvenliği eğitimine katıldıklarını söyledi. Güvenilir Gıda Eğitimini başarıyla tamamlayan 30 mutfak personeliyle gurur duyduğunu belirten şef Mutafoğlu, mutfak kalitesini arttıracak bu eğitime önderlik eden başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara, sektör adına teşekkür etti. 

ERDOĞMUŞ: “GÜVENİLİR ELLER PROJESİNİ MUTFAK MİRASIYLA BULUŞTURDUK”
Adin Beach Otel’in mutfak ekibinin bu eğitimi tamamlayarak önemli bir başarıya imza attığını hatırlatan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş, törende sertifika alan personelleri tebrik etti. Güvenilir Eller Projesi’ni Mutfak Mirası Projesi ile buluşturduklarını söyleyen Erdoğmuş, “Bu törende katılımcılara Alanya mutfağının en özel yemeklerinden ikram ettik. Adin Otel, Alanya Belediyesi’nin lisans sahibi olduğu Mutfak Mirası Alanya Sistemine başvuru yapan oteller arasında yeralmaktadır. Bu da Mutfak Mirasımızın ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Üye olduktan sonra Alanya mutfağının en özel yemeklerini yerli ve yabancı müşterilerine sunacaklardır” dedi. 

Sertifika töreni, günün anısına toplu fotoğraf çekimi ve Güvenilir Eller pastasının kesilmesiyle tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 13:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83