Halkın mevlid kandilini kutladı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir mesaj yayınlayarak Alanya halkının ve İslam Aleminin Mevlit Kandili’ni tebrik etti. Başkan Yücel mesajında, “Bu kutlu gecenin, tıpkı peygamber efendimizin dünyaya ilk gelişi gibi hayırlar getirmesini; tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Halkın mevlid kandilini kutladı

 Başkan Yücel, “Alemlere rahmet olarak gönderilen, dünyayı karanlıktan aydınlığa kavuşturan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in dünyaya teşriflerinin yıldönümünü, 11 Aralık Pazarı Pazartesi’ye bağlayan gecede tekrar idrak etmenin mutluluğunu yaşayacağız.” dedi.

banner111
Yücel, mesajını şu ifadelerle sürdürdü: “571 yılında Mekke’de alemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (s.a.v) dünya gelişlerinin yıldönümünü tüm İslam alemiyle birlikte tekrar yaşayacağız. Dua ve ibadetlerle geçirilmesi gereken böyle şerefli ve mübarek  bir günde,  tüm  vatandaşlarımızın ve İslam aleminin dualarının kabul olmasını dilerim. 

Bu duygularla Mevlid Kandili’nin, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların, ülkemizde ve komşularımızda yaşanan sorunların aşılmasına, savaşların son bulmasına, akan gözyaşlarının dinmesine, kardeşlik ve merhamet duygularının güçlenmesine vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz eder, vatandaşlarımızın ve tüm İslâm âleminin Mevlid Kandilini kutlarım.”

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2016, 14:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83