Halkın Yücel isteği Bahçeli'yi gülümsetti

Toslak Sulama Birliği Başkanı Alirıza Selimoğlu'nun Devlet Bahçeli'den isteği Bahçeli'yi gülümsetti.

Halkın Yücel isteği Bahçeli'yi gülümsetti
Millyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz Cumartesi günü Alanya'ya gelmişti. Bahçeli Alanya'da yeni belidiye binasının temel atma törenini gerçekleştirmiş daha sonra ise Toslak Mahallesi'nde Güneş Enerji Santrali (GES)'nin açılışını yapmıştı.  

Toslak çıkarması sırasında Devlet Bahçeli tam aracına binmek üzereyken Toslak Sulama Birliği Kooperatifi Başkanı Alirıza Selimoğlu Bahçeli'yle kısa bir süre sohbet etme imkanı yakaladı. Selimoğlu Bahçeli'ye 2 konuda teşekkür etmek istediğini belirtti. Kendisini dinleyen Bahçeli'ye teşekkür eden Selimoğlu o anları Alanya Adres'e anlattı:

"İlk olarak hükümetin hata yapmaya meyilli olduğunu hatırlattım ve her an başkaları tarafından aldatılmaya kandırılmaya meyilli bir hükümetin, Türkiye'nin milli menfeatlerini düşünerek dış güçler ve terör noktasında yanında olduğu için. Diğeri de Alanya'ya yapılan bu hizmetlerin mimarı olan Sayın Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'in adaylık sürecinde Alanyamıza aday göstererek en büyük yatırımı biz Alanya halkına kavusturmasından dolayı teşekkür ettim. Bu yatırımların devam etmesi için Alanyamızın en büyük yatırımı olarak Sayın Belediye Başkanımızın önümüzdeki süreçte de devam etmesini, Alanya halkı olarak büyük bir umutla, zevkle arzu ettiğimizi beyan ettim. Kendiside gülümseyerek Alanya'nın her zaman layık kişiler tarafından yönetilmesini hakettigini söyledi. Bizde kendisine sağlık, sıhhat dileyerek teşekkür ettik."

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 16:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83