Hasan Yiğit'e coşkulu karşılama

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Manavgat'ta Manavgatlı pazarcı esnafıyla bir araya geldi.

Hasan Yiğit'e coşkulu karşılama
Üyeler tarafından coşku ve yoğun bir ilgiyle karşılanan Yiğit, üyelerin taleplerini dinledi. Üyeler arasında Manavgat ya da Alanya ayrımı yapmadığını esnafların kendisini için tek olduğunu söyleyen Yiğit, "Biz biriz beraberiz. Hiç bir şekilde aramızda ayrım yok. Benim için her bir üyemin menfaatini korumak asıl hedefimdir. Ben her zaman kayıtlı olan üyemin hakkını savunurum ve esnafımıza sahip çıkarım. Ben kimsenin ekmeği ile oynamayı düşünmüyorum." dedi.

"Kapasite Neyse O Devam Edecek"

Pazar yerlerinde ki kapasitelerle ilgili de konuşan Yiğit, "Tüm pazarlarımızda şuanda kaç kişilik kapasite varsa o devam edecek. 300 ise 301 olmayacak. Sadece devir eden olursa değişim olacak." şeklinde konuştu.

"İşgaliye Ücretleri İçin Uğraşacağım"

Üyelerin Okurcalar, Türkler, Avsallar ve Konaklı'da işgaliye ücretlerinde çalışma yapılmasıyla ilgili soruya da cevap veren Yiğit, "Bende bu ücretlerin fazla olduğunun farkındayım ama bu önceki dönem belediyeden kaynaklı bir durum. Ben Adem Başkanımız ile bunu konuşacağım. Bu ücretlerin biraz daha azalması için uğraşacağım." dedi.

"Tek Yumruk Olarak Arkandayız"

Yiğit'in proje ve bundan sonra ki süreçte yapacaklarını dinleyen esnaflar, "Biz Manavgatlılar olarak tek yumruk olmak istiyoruz. Sizin arkanızdayız. Sizden Allah razı olsun" dediler.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 09:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83