Hasbahçe'de işlem tamam

Kuzey Mahallelerinde yıllardır açılamayan imar yollarını bir bir hizmete sunan Alanya Belediyesi, Küçükhasbahçe ve Büyükhasbahçe Mahallelerinde alt yapı çalışmalarının ardından 1.5 km’lik sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

Hasbahçe'de işlem tamam
Alanya Belediyesi 2018 yılı yatırım programı çerçevesinde kentin birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Küçükhasbahçe ve Büyükhasbahçe Mahallelerinde ara caddeleri birer birer sıcak asfaltla kaplayan Alanya Belediyesi, son olarak Büyükhasbahçe Cami Önü ile birlikte bölgeye 1,5 km’lik sıcak asfalt çalışmasını da tamamladı.

ÇEVRE YOLUNA ALTERNATİF OLACAK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in hizmete açtığı yolda altyapı ve asfalt çalışmaları ile Cikcilli, Mamadı, Büyükhasbahçe, Küçükhasbahçe ve Koçlar Sokak istikametinde Sevimler Cam önünden Çevre Yoluna bağlantısı yapılan 15 metre genişliğindeki imar yolu ile bölgenin yıllardır çözülemeyen yol sorunu çözülmüş oldu.

ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANAN YOL HİZMETE GİRDİ

Sıcak asfalt çalışmasını geçtiğimiz hafta bölgede yoğunlaştıran Alanya Belediyesi, Büyükhasbahçe ve Küçükhasbahçe Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmasının ardından yolu trafiğe açtı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YÜCEL’E ASFALT TEŞEKKÜRÜ

Büyükhasbahçe ve Küçükhasbahçe Mahallelerinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları, bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, “Yapılan asfalt çalışmasıyla mahallemiz modern ve kaliteli bir yapıya kavuştu. Bu çalışmayla caddemizin değerine değer katan ve ulaşımımızı kolaylaştıran Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel ve ekibine teşekkür ediyoruz." dediler.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2018, 15:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83