Hataylılar Yücel’i coşkuyla karşıladı

Alanya’da yaşayan Hataylılar, Hatay Kültür Ve Dayanışma Derneği (HA-DER) 1. Alanya tanışma ve dayanışma gecesini düzenlediler. Derneğin ilk toplantısına üst bürokrasiden ve Alanya’da yaşayan Hataylılardan ilgi yoğundu.

Hataylılar Yücel’i coşkuyla karşıladı

Alanya’da yaşayan Hataylı vatandaşların, 3 ay önce derneklerini kuran Hataylı hemşerilerini bir araya getirme amacıyla dernek çatısı altında ilk buluşma gecesi bugün düzenledi. Derneklerinin açılışını kutlamak ve tanışmak amaçlı organizasyonda yemek verildi. Hatay yöresinde ünlü olan yerel sanatçı Muhterem Türüv yöreye ait olan şarkılarla gelen misafirleri eğlendirdi. Hatay Kültür Ve Dayanışma Derneğinin ilk gecesine destek amaçlı Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan’ı Lütfü Savaş, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Emniyet Genel Müdürü Alper Avcı ve İl Başkanları, İlçe Başkanları, Dernek Başkanları, Belediye Başkan Adayları Hataylı Hemşeriler gecede yerlerini aldılar.


YÜCEL, ’’BİRLİĞİNİZ VE BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN’’

Alanya’mızda 17 bin yerleşik yabancının yaşadığı, 79 millettin yaşadığı, 99 milletten ziyaretçisinin olduğu 81 vilayetten göç alan çeşitli dinlerin, dillerin, kültürlerin ve medeniyetlerin oluşturduğu en huzurlu, en mutlu, en güvenli şehirlerinden birisi. Bugünde burada Hataylılar olarak ortak değerlerini ve kültürlerini yaşamak yaşatmak için sivil toplum örgütü yani derneği kuruldu. Alanya’da yaşayan Alanya’da yaşamaktan keyif alan Hataylılarla birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Mutluluğumuz, huzurumuz, birliğiniz ve birliğimiz daim olsun.’’ dedi.


banner111

LÜTFÜ SAVAŞ:’’SİZLERİ BİRLİK VE BERABER GÖRMEK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ’’

‘’Burada sizleri birlik ve beraber görmek bir şehr-i emir olarak beni çok mutlu etti. Birliğinize bütünlüğünüze katkı sağlayan bütün yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Birliğiniz beraberliğiniz daim olması dileğiyle. Davetiniz için çok teşekkür ederim.’’ dedi

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2019, 10:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83