Hayalleri yarım kalan Bahri Şenli Alanya'yı ağlattı

Hayalleri yarım kalan Bahri Şenli Alanya'yı ağlattı
Alanya’nın sevilen gençlerinden Bahri Şenli’nin ani vefatı Alanya’yı şoke etti. Trajik bir şekilde ölümüyle kahreden Şenli, için Alanyalı siyasilerden ve sevenlerinden ard arda başsağlığı mesajı geldi.

Alanya'nın Dereköy Mahallesi'ne bağlı Susuz Yaylası'nda içinde iki Alanyalı tanınmış aileye mensup gencin bulunduğu araç yoldan çıkarak 150 metrelik uçuruma düştü. Kazada Bahri Şenli hayatını kaybederken Abdurrahman Alaettinoğlu ise yaralandı. Uluslararası Siyaset Bilimi okuyan ve yüksek lisans yaptıktan sonra Kaymakamlık sınavına girmeye hazırlanan Bahri Şenli’nin ölümü Alanya’yı yasa boğdu.

‘’ÇOK ÜZGÜNÜZ, VAKİTSİZ ACI BİR KAYIP’

Alanya eski Belediye Başkanı Cengiz Aydoğan, ‘’Çok üzgünüz, vakitsiz acı bir kayıp. Allah’tan rahmet dilerim, mekanı cennet olsun’’ ifadelerini kullandı.

‘RUHU ŞAD OLSUN’

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, ‘’Elim bir trafik kazasında Hakk’ın rahmetine kavuşan Bahri Şenli kardeşime Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabrı cemiller diliyorum.‬ Ruhu şad, mekanı cennet olsun’’ dedi.

‘MEKANIN CENNET OLSUN KARDEŞİM’

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, ‘’ Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Bahri Şenli kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim.‬ Mekanın cennet olsun kardeşim’’ diye konuştu.

‘YÜREĞİ MERHAMET DOLUYDU’

Avukat Atilla Diler, ‘’Merhametli yüreği ve hayat dolu enerjisiyle herkesin saygısını ve sevgisini kazanan kıymetli kardeşim Bahri Şenli vefat etti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun’’ şeklinde konuştu.

‘HAYATININ BAHARINDA BIRAKTIN BİZİ’

Hüsnü Barcın, ‘’Yiğidim, aslanım, Bahrim. Hayatının baharında bizleri bırakıp gittin. Allah’ın rahmeti üzerinde olsun. Nurlar içinde uyu. Mekânın cennet olsun dayım’’ dedi.

‘BAŞIMIZ SAĞ OLSUN’

Beykent Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı ve İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan Mustafa Gider, ‘’Öğrenci Konseyi Genel Sekreteri, değerli kardeşim Bahri Şenli geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Allah rahmet eylesin. Başımız sağ olsun’’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 07:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83