Haydi Alanya Aysultan Plajı sizi bekliyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in kadınlara pozitif ayrımcılık yaparak ikincisini Alanya-Gazipaşa arası Uğrak mevkiindeki açtığı Aysultan Kadınlar Plajı 29 Temmuz Cumartesi günü resmi olarak hizmete giriyor. EKDAĞ Genel Müdürü Murtaza Tamyürek, plajın şimdiden yoğun ilgi gördüğünü belirterek herkesi açılışa davet etti.

Haydi Alanya Aysultan Plajı sizi bekliyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya-Gazipaşa arası Uğrak mevkiinde hayata geçirdiği Aysultan Kadınlar Plajı 29 Temmuz Cumartesi saat 18.00’de resmi olarak açılıyor. EKDAĞ Genel Müdürü Murtaza Tamyürek, açılışa tüm yöre halkını davet ederken, bazı karalama politikaları ile karşı karşıya kaldıklarını; halkın bunlara itibar etmemesini istedi.

FİYATLARIMIZ PİYASA ALTINDA

Tamyürek, Aysultan Plajı’nı özellikle Gazipaşa, Alanya halkının kullanabileceğini ve ücretsiz servislerle taşınarak her türlü hizmetten faydalanabileceklerini belirterek şunları söyledi: “ Aysultan Kadınlar Plajımız tıpkı Antalya Sarısu Kadınlar Plajı’nda olduğu gibi hizmet verecek. Plaj içerisinde fiyat politikası kesinlikle değişmeyecek. En uygun fiyatlarla satış yapılacak. Vatandaş suyunu ve yemeğini dışarıdan yani piyasadan daha uygun fiyata alabilecek. Sarısu’da olduğu gibi vatandaş gelecek, plajına denizine girecek, serinleyecek. Burası kesinlikle piknik alanı değildir. Piknik yapmak için mesire alanlarını tercih etmelerini istiyoruz. Vatandaşımız buraya piknik yapar gibi mangalıyla, etiyle gelemeyecek. Yeme içme ihtiyacını plaj bünyesinden karşılayacak. Fiyatlarımız çok makuldür. Ancak bazı art niyetli kişiler yalan yanlış beyanlarda bulunarak halkı kandırmaya çalışıyor. Halkımız lütfen bu tür beyanlara itibar etmesin. Sayın Başkanımız Menderes Türel’in onurlandıracağı 29 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’de yapacağı resmi açılışa herkesi davet ediyoruz.”

ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI

Kadınlar Plajı’nın hizmete girmesi nedeniyle Alanya ve Gazipaşa’dan ücretsiz servisler hizmet veriyor. Alanya’dan 5, Gazipaşa’dan 3 servis; sabah 08.00 ile akşam 20.00 arasında saat başı hizmet veriyor. Alanya’ya 35, Gazipaşa’ya 15 kilometre mesafede olan Aysultan Kadınlar Plajı’ndan iki ilçenin yanı sıra, Akseki, Gündoğmuş ve İbradı ilçeleri de yararlanıyor. Ayrıca yurdun değişik yerlerinden gelen yerli ve yabancı turistler de Kadınlar Plajı hizmetinden faydalanabilecek.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2017, 16:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83