Haydi Alanyaspor! Bugün hedef 3 puan

Süper Lig'in 25. haftasında Aytemiz Alanyaspor, Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. İşte maçın tüm ayrıntılar...

Haydi Alanyaspor! Bugün hedef 3 puan
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftası bugün oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor Medipol Başakşehir mücadelesi ile start alacak. Temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Alanya Bahçeşehir Okulları Stadyumunda bu akşam saat 20.00'da sahaya çıkarak 3 puan mücadelesi verecek. Maç BeIN SPORTS 1'den naklen ekranlara gelecek. 

ÇAKIR İLK KEZ ALANYA'DA DÜDÜK ÇALACAK

Merkez Hakem Kurulu tarafından kritik maça FİFA kokartlı tecrübeli hakem Cüneyt Çakır atandı. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Özgür Yankaya olacak. 

Cüneyt Çakır, Aytemiz Alanyaspor'un ilk kez bir maçını yönetecek. 

PUAN DAHİ ALAMADIK

Aytemiz Alanyaspor rakibi Medipol Başakşehir'le daha önce 3 kez karşı karşıya geldi ve bu karşılaşmaların hepsinden mağlubiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz sezon Alanya'da oynanan mücadelede 0-5 gibi kötü bir sonuç alan Aytemiz Alanyaspor daha sonra geçen sezon ve bu sezon deplasmanda oynadığı iki mücadeleden de 2-1 yenik ayrıldı. Aytemiz Alanyaspor bugün puan veya puanlar alarak şeytanın bacağını kırmak istiyor. 

İŞTE RAKAMLARLA KRİTİK MAÇ

-Süper Lig'e geçen sezon yükselen Alanyaspor, Başakşehir'le yaptığı üç maçtan da puansız ayrıldı ve rakibinden dokuz gol yedi.
-Geçen sezon bu statta oynanan karşılaşmadan Başakşehir 5-0 galip ayrılmıştı. Bu, İstanbul ekibinin Süper Lig tarihinde aldığı en farklı deplasman galibiyeti.
-Yeni teknik direktörü Mesut Bakkal yönetiminde çıktığı ilk maçta Gençlerbirliği'ni yenen Alanyaspor, daha önce oynadığı 11 karşılaşmada tek galibiyet alabilmişti (1B 9M).
-Alanyaspor'un iç sahada oynadığı son 13 maçın 12'sinde karşılıklı goller atıldı (toplam 46 gol).
-Deplasmanda oynadığı son dört maçın üçünü kazanan Başakşehir (1B), berabere kaldığı tek maçta Konyaspor'dan golü 90'ıncı dakikada yemişti.
-Başakşehir, ayrıca dış sahada çıktığı son 10 maçın hiçbirinde iki ya da daha fazla gol yemedi (toplam yedi gol).
-Bu sezon ligde kafayla en az gol atan takım Alanyaspor (1). Başakşehir ise bulduğu 12 kafa golüyle Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada yer alıyor.
-Ligde şu ana kadar Alanyaspor'dan daha fazla penaltı golü yiyen takım yok (9).
-İlk 24 hafta itibarıyla ligin en az faul yapan iki takım Başakşehir (295) ve Alanyaspor (310).
-Alanyaspor'un ligde attığı son dört golün üçünde Emre Akbaba'nın doğrudan katkısı var (iki gol ve bir asist).
-Geçen hafta oynanan Göztepe maçında bu sezonki 12'inci asistini yapan Edin Visca, bundan önceki iki sezonda toplam 11 gol pası vermişti.
-Göztepe karşısında Başakşehir'i öne geçiren golü atan Alexandru Epureanu, bu sezon Süper Lig'de beşinci kez fileleri havalandırmış oldu. Moldovalı stoperin bundan önce ligimizde forma giydiği üç sezonda toplam beş golü vardı

MUHTEMEL KADROLAR

Aytemiz Alanyaspor'da maç öncesi cezalı bir isim bulunmazken, Berkan Emir sakatlığı nedneiyle kadroda yer alamıyacak. Emre Nefiz'in durumu ise maç saatinde belli olacak. Aytemiz Alanyaspor'da Fabrice N'sakala, Efecan Karaca ve Lucas Villafanez zorlu maç öncesi sarı kart sınırında bulunan isimler. Ayrıca Aytemiz Alanyaspor'da formsuz olan Douglas yerine geçen hafta oyuna girip golünü atan M'billa'nın oynaması bekleniyor.

Medipol Başakşehir'de ise Arda Turan ve Adebayor sakatlıkları nedeniyle kadroda bulunmuyorlar. Clichy, Caiçara ve Emre Belezoğlu ise sarı kart sınırında bulunan isimler. 

Aytemiz Alanyaspor: Haydar - Gassama - Tzavellas - Welinton - N'Sakala - Taha - Isaac - Emre Akbaba - Fernandes - Villafanez - M'billa

Medipol Başakşehir: Volkan - Epureanu - Clichy - Caiçara - Attamah - Emre - Mahmut - Mossoro - Visca - Kerim - Mevlüt   

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 10:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83