Haydi kalk Muhittin başkan! Doğum günü pastan hazır

Haydi kalk Muhittin başkan! Doğum günü pastan hazır
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bugün 59 yaşına giriyor. 25 Ekim 2020’de Konyaaltı’nda dünyaya gelen Böcek, 17 Ağustos’tan bu yana önce koronavirüsü yendi, şimdi solunum yolu hastalığı ile mücadele ediyor.

Böcek’in yakın arkadaşları sosyal medya hesaplarından başkanın doğum gününü kutlayan mesajlar yayınlamaya başladı.

YAŞAMI

25 Ekim 1962'de Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladıktan sonra zirai üretim ve ulaşım sektörlerinde çalıştı. Halkla İlişkiler ve İktisat alanında yüksek öğrenimini tamamladı. Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans yaptı.

SİYASİ KARİYERİ

1994-1999 yılları arasında Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. 1999 yerel seçimlerinde ANAP'tan Konyaaltı Belediye Başkanı seçildi. 2004 yerel seçimlerinde CHP'den aday olarak aynı göreve yeniden seçildi ve 2019 yılına kadar Konyaaltı Belediye Başkanlığı görevini yürüttü. Bu süre zarfında dört dönem boyunca Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı, Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) Başkanlığı, Konyaaltı Turizm Eğitim ve Kültür Vakfı (KONTEV) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Konyaaltı Kent Konseyi Başkanlığı görevlerini yürüttü.

20 yıllık siyasi hayatını anlattığı “Ben Bu Şehre Aşığım” adlı kitabını yazdı.

31 Mart 2019 tarihinde düzenlenen yerel seçimlerde Millet İttifakı'nın adayı olarak CHP'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

2 AYDIR HASTANEDE

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos'ta Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine özel hastanede tedaviye alındı. Sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine Başkan Böcek, 7 Eylül'de yoğun bakımda uyutuldu. Koronavirüs tedavisinin ardından astım rahatsızlığı ve akciğerlerindeki yırtılma nedeniyle tedbir amaçlı uyutulan Böcek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın isteği üzerine Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Sevkten kısa süre önce entübe işlemi bitirilen Başkan Böcek'e, solunum kaslarındaki rahatsızlık nedeniyle daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi uygulandı. 2 aydır hastanede tedavi gören Muhittin Böcek'in enfeksiyon bulgularının olduğu açıklandı.

Alanya Adres Ailesi olarak Başkan Muhittin Böcek'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıklı, mutlu nice yıllar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2020, 11:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83