HDP'DEN AÇIKLAMA: ALANYA'DAN 6 KİŞİ ÖLDÜ

HDP Antalya İl Eş Başkanı Zarife Atik, "Ankara'daki patlamada Antalya'dan 8 kişi hayatını kaybetti!" dedi. Bu isimlerden 6 tanesi Alanya'dan

HDP'DEN AÇIKLAMA: ALANYA'DAN 6 KİŞİ ÖLDÜ
Ankara'daki Barış Mitingi'ne yapılan 2 bombalı saldırıda hayatını kaybeden Antalyalıların sayısı 8'e ulaştı. HDP Antalya İl Eş Başkanı Zarife Atik, yaptığı açıklamada Alanya'dan giden 6, Gazipaşa'dan giden 1 ve kent merkezinden bir kişi olmak üzere Antalya'dan toplam 8 kişinin bombalı saldırıda katledildiğini söyledi. 

Ankara'daki Barış Mitingi'ne yapılan 2 bombalı saldırıda hayatını kaybeden Antalyalıların sayısı 8'e ulaştı. HDP Antalya İl Eş Başkanı Zarife Atik, Antalya Ajans'a yaptığı açıklamada Alanya'dan giden 6, Gazipaşa'dan giden 1 ve kent merkezinden bir kişi olmak üzere Antalya'dan toplam 8 kişinin bombalı saldırıda katledildiğini söyledi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ

Atik, şu bilgileri verdi: "HDP Gazipaşa İlçe Eş Başkanı Niyazi Büyüksütçü ile Alanya İlçe eski ve yeni yöneticilerimiz Ebru Mavi, Filiz Fatma Batur, Sevim Şinik, Hasan Baykan, Tevfik Dalgıç ve Bedriye Baykara maalesef hayatlarını kaybetmiştir. Sevim Şinik ile Tevfik Dalgıç'ın otopsileri tamamlandıktan sonra Alanya'ya gönderildi. Niyazi Büyüksütçü'nün cenazesi Bursa Mudanya'ya gönderildi. Hayatlarını kaybeden diğer arkadaşlarımızın otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra Alanya'ya gönderilecek. Yarın toplu bir törenle arkadaşlarımızı son yolculuğuna uğurlayacağız. Acımız çok büyük."
Antalya'dan EMEP GYK Üyesi Korkmaz Tedik de saldırıda hayatını kaybetmişti. Patlamada ağır yaralanan ve komada olan HDP Alanya İlçe Eş Başkanı İsmail İşli'nin sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.

DEMİRTAŞ: SALDIRIDA 128 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, bugün yaptığı açıklamada, saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısını 128 olarak açıklamıştı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 16:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83