HENTBOL ŞENLİĞİNDE BANKET YEMEĞİ

22. Alanya Ramazan Demirci Açıkalan Hentbol Turnuvası ve Minikler Şenliği’nin Banket yemeği Park Alanya Restaurant da gerçekleştirildi.

HENTBOL ŞENLİĞİNDE BANKET YEMEĞİ

 Banket Yemeğine Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, THF Yönetim Kurulu Üyesi Levent Küçükçolak, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Türkiye Hentbol Federasyonu Temsilcisi Nedim Kum, Federasyon Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ali Şahin, federasyon temsilcileri, hakemler, gözlemciler ve antrenörler katıldı.

banner111
Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, THF Yönetim Kurulu Üyesi Levent Küçükçolak ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’un açılış konuşmalarının ardından plaket törenine geçildi.

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel katkı ve desteklerinden dolayı federasyon yetkililerine teşekkür plaketi verdi. THF Yönetim Kurulu Üyesi Levent Küçükçolak da Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel’e, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’a ve Alanya Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Erdal Tamrak’a teşekkür plaketi verdi.30 Haziran Perşembe günü 22. Alanya Ramazan Demirci Açıkalan Hentbol Turnuvası ve Minikler Şenliği finalleri ve ardından ödül töreni gerçekleştirilecektir.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2016, 13:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83