Heyelan muhtarı isyan ettirdi

Alanya'nın Hacıkerimler köyündeki heyelan sebebiyle yol her geçen gün daha kötüye gidiyor. Köy Muhtarı ve halkı yetkililere büyük tepki gösterdiler.

Alanya Hacıkerimler köyüne giden yolda geçtiğimiz günlerde heyelan oldu. Yolun hemen yanındaki dağ yola doğru kaydı ve yol kullanılmaz hale geldi. Yolun durumu her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Ağı ağır devam eden heyelan yüzünden köy halkı büyük sıkıntı çekiyor.

banner111
MUHTAR İSYAN ETTİ

Hacıkerimler Köyü Muhtarı Ramazan Güvercin çektiği bir videolar ile sesini duyurmaya çalışıyor. Defalarca başvuru yapmalarına rağmen kimsenin yol ile ilgilenmediğini belirten Güvercin DSİ Müdürlüğü'ne sert sözlerle yüklendi. Güvercin çektiği videoda, "Sayın DSİ Müdürü, öyle yerinde oturup, milletvekiline iki değerli muhtarı yalancı durumuna düşürmenin hiç anlamı yok. Oturmakla olmaz bu işler. Gelip sorumluluk alanını gezip, dolaşıp ne gerekiyorsa yapacaksın. Biz buraya hiç bir şekilde iş makinesi sokmayacağız" dedi.

'KUMULAŞTIRMA OLMADAN'

DSİ Antalya 13. Bölge Müdürlüğüne seslenen Muhtar Güvercin, "Neymiş? Müteahhit firma para kazansın diye duvar projesi onaylanmıyormuş. Gelin görün burayı, yıkılmış yolumuzu. Vatandaşın hali bu işte. Yapmaya mı geldiniz? Yıkmaya mı geldiniz? Yapıcı mı yoksa yıkıcı mısınız? Hangisi ben anlamadım. Biz arazimize kesinlikle iş makinesi sokmayacağız. Kamulaştırmalar yapılmadan buraya gelecek bir güç bir cesaretiniz varsa buyursun gelsin" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 15:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83