Hortum çıkan yayla şenliğiyle ilgili açıklama geldi

Alanya'da 6 kişinin yaralanmasına neden olan Gümüşkavak 5. Kızılova Yayla Şenliği ile ilgili mahalle muhtarı Yücel Sezel'den açıklama geldi.

Hortum çıkan yayla şenliğiyle ilgili açıklama geldi
Sezel, "Geçtiğimiz pazar günü 5.Kızılova Yayla Şenliğimizi gerçekleştirdik. Öncelikle havamuhalefeti nedeniyle küçük bir hortum kazası yaşadık. Öncelikle kazada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Şenliğimize katılan başta alanya belediye başkanımız sayın Adem Murat Yücel'e, başkan yardımcılarımiza ,siyasî parti ilçe başkanlarımıza, encümenlerimize, oda başkanlarımıza, muhtarlarımıza, kurum müdürlerimize her daim şenliğimize destek veren sponsorlarımıza 4.kızılova şenlik ağamız mehmet uysala yeni seçilen kızılova ağalarımız sevgi bilgin ve ziya özdemire sunucularımıza güvenliğimizi sağlayan jandarma ekiplerine zabıtalarımıza alanya sağlık ekibimize belediye işçilerimize ve bizi hediyeleriyle şenliğimize katki sağlayan tüm esnaflarımıza 1 ay boyunca çalışan şenlik ekibime ve uzaktan yakından katılan tüm halkımıza teşekkür eder,saygılar sunarım" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2019, 08:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83