HOTED'ten 2018e veda gecesi

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği ( HOTED ) tarafından her yıl düzenli olarak yapılan 2018 sezonuna veda gecesi, DİVERSEYkimya’nın ana sponsorluğunda ve AlaiyeResort Otel’in ev sahipliğinde muhteşem bir geceyle gerçekleştirildi.

HOTED'ten 2018e veda gecesi
 Geceye, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği ( ALTİD ) İkinci Başkanı Hızır Bozdoğan, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan,AlaiyeHotels  genel müdürü Selim Soylu, Alanya ticaret ve sanayi odası basın, halkla ilişkiler şube müdürü ve Alanya gazeteciler cemiyeti genel sekreteri Necati Şatana, Alanya Yiyecek İçecek Derneği (AYİYDER) başkanı Mehmet Erat,  Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği başkanı Şinasi Karanlıkoğlu, Anadolu Teknik Yöneticiler ve Çalışanlar Derneği ( ATYD)başkanı Eren Kötenci, Ayfon Özgül termal otel işletme müdürü Neriman Sarı, sektörde faaliyet gösteren firmaların temsilcileri,Hoted’in en büyük destekçilerinden  gecenin ana sponsoru DİVERSEY Kimya’nın bölge yöneticileri, Yiğithan Erkut, Yasin Karsan, Alper Demirörs, Evren Selvi  ve Hoted üyelerinin yanısıra birçok seçkin davetli katıldı.

HOTED Başkanı Tarık Saylar’ınDiversey kimya yönetimi ve davetlilere teşekkür kutlaması ile başlayan gece, Onursal Başkan ve Başdanışman Hakan Halit Yeni’nin konuşmaları ve sunumu  ile devam etti. Hakan Halit Yeni yaptığı konuşmada, ”Bu gece, meslektaşlarımızı, üyelerimizi ve camiamızın mensuplarını bir araya getirerek, iş ortaklarımızla, dostlarımızla beraber dayanışma, kaynaşma başta olmak üzere, Hoted’e destek ve katkılarını hiçbir zaman esirgemeyen saygıdeğer turizmcilerimize, dostlarımıza teşekkür etmek, amacıyla, bir kez daha bir araya gelmenin gururunu yaşıyoruz.  Başkanımız, yönetim kurulumuz ve eğitim komitemiz hedef ve amaçlarımıza uygun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Kasım 2018’in ilk haftasında olağan genel kurul seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. 2007 yılında yeğişmeyen tek şey değişimdir sloganıyla çıktığımız bu yolda, yönetim kurullarımızda zaman zaman değişiklikler olsa bile,  kuruluşumuzun çalışmaları ve üyelerimizin, camiamızın dayanışması, birlik ve beraberliği asla değişmeyecektir. Her zaman söylediğim gibi biz gücümüzü dostlarımızdan alıyoruz iyi ki varsınız” dedi.
Gecede, Alanya turistik işletmeciler derneği ikinci başkanı, turizmci Hızır Bozdoğan ve AlaiyeResortHotels genel müdürü Selim Soylu kısa birer konuşma yaptılar. Özellikle meslek örgütlerine verdikleri önemin altını çizip, bu anlamda Hoted’in başarılı çalışmalarını her zaman yakından takip edip, taktirle karşıladıklarını ve desteklerinin her daim devam edeceğini söylediler. Konuşmaların ardından Hızır Bozdoğan, Selim Soylu, Neriman Sarı, Yigithan Erkut, Yasin Karsan, Nurhan Özcan ve Muzaffer Arı’ya Hoted’e yapmış oldukları destek ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.  Konuşmaların ve plaket treninin ardından renkli görüntülerin kaydedildiği gecede davetliler müzik eşliğinde geç saatlere kadar doyasıya eğlenip, sezonun setresini attılar. 




Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 18:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83