HOTED’den rekor katılımlı seminer

Kuruluşundan bu yana kendi camiasına ve turizme yönelik gerçekleştirmiş olduğu eğitim, etkinlik ve faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren HOTED, dün akşam WİNTERHALTER firmasının sponsorluğu ve Ekem Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nin katkılarıyla SUNPRIME NUMA BEACH Otel’de sezon öncesi iş güvenliği ve işçi sağlığı konulu 146’Cı eğitim seminerini gerçekleştirdi.

HOTED’den rekor katılımlı seminer

Bir süre önce genel kurulunu gerçekleştiren ve yeni yönetimini seçen Hoted, 2019’un ilk seminerinde adeta katılım rekoru kırdı. HOTED camiasının büyük ilgi gösterdiği seminere, onursal başkan ve başdanışman Executive Housekeeper Hakan Halit Yeni, , Ekem Eğitim Ve Danışmanlık Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı, konuk eğitimci Ayhan Önal, WİNTERHALTER Akdeniz Bölge Müdürü Erkan Bircan, Bölge Müdür Yardımcısı Kaan Ertunç, NUMA Otelleri Genel Müdürü Mahir Oktay ve sektörde faaliyet gösteren hijyen firmalarının temsilcileri katıldı. 


“CAMİAMIZIN İLGİSİ HEYECANIMIZI ARTTIRIYOR. SİZLERLE GURUR DUYUYORUM”

Seminer öncesi açılış konuşmasını Onursal Başkan Ve Başdanışman Hakan Halit Yeni yaptı. Yeni,’’ Kurulduğumuz 2016 yılından buyana camiamızın çıtasının yükseltilmesine yönelik ve hakkettiği konuma gelebilmesi için, Housekeeping Olimpiyatları, Entegre Fabrikalara Eğitim Organizasyonları, Kat Şefliği Kurslarımız, hayata geçirdiğimiz Housekeepıng istihdam projelerimiz gibi sayısız çalışmalara naçizane imza attık. Bunun yanı sıra kuruluşumuzun asli görevi olan ve her biri ayrı başlıklar altında 146 eğitim semineri gerçekleştirdik. Bugüne kadar kuruluşumuzda görev alıp, mesleği için, turizmin geleceği için canla başla çalışan üyelerimize ve faaliyetlerimize sivil toplum bilinciyle mesleği adına sahip çıkan tüm meslektaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Bugün burada gördüğüm tablo yıllardan buyana, turizm ve Housekeepıng camiası adına uğraşlarımızın, çabalarımızın, çalışmalarımızın boşa gitmediğini gösteriyor. Sizler bu bilinçte olduğunuz ve bu çatıya sahip çıkmaya devam ettiğiniz sürece, yönetim kurulumuzda görev alan üyelerimizin, bizlerin heyecanı ve mücadele etme azmi artıyor. Onursal başkan ve başdanışman olarak sizler gurur duyuyorum. Yeni yönetim kurulumuz sizler yani camiamız adına çalışmalarına en üst perdeden devam ediyorlar. Bundan sonraki seminerler sizlerden gelen talepler dikkate alınarak, ihtiyaç duyulan konular doğrultusunda gerçekleştirilmeye devam edecek” dedi.

 

TOPUZEL, TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek başkanı Sevgi Topuzel ise ’’Yeni yönetim olarak 2019. İlk seminerini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Öncelikle derneğimizin buralara gelmesinde büyük katkıları olan başta sayın onursal başkan ve başdanışmanımız olmak üzere, geçmiş dönem başkanlarımıza, yönetim kurullarında görev almış üyelerimize, eğitim komite başkanımıza, denetleme ve proje kurullarımızda görev alan üyelerimize, kuruluşumuzun yanında yer alıp, bizlerle beraber bu yolda mesleği adına samimi olarak yürüyen tüm üye ve meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün burada bizlere desteğini esirgemeyen WİNTERHALTER yönetimine, Ekem Eğitim Ve Danışmanlık Merkezi sahibi Sayın Ayhan Önal’a, yoğun bir katılım sağlayan siz üye ve meslektaşlarımıza, yönetim kurulumuz ve camiamız adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

banner111

GENEL MÜDÜR MAHİR OKTAY, “HOTED’İN ÇALIŞMALARINA DESTEĞİMİZ SONSUZ”

Numa otelleri genel müdürü Mahir Oktay’’ Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum.Sivil toplum, yani meslek kuruluşu bilinciyle hareket edip, birlik ve beraberlik içinde, mesleğiniz adına son derece yararlı başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Takdir ediyorum ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Kapılarımız turizm adına gerçekleştirilen bu tür yararlı çalışmalara her zaman açıktır. Sizlere desteğimiz her zaman olduğu gibi devam edecek, sizleri bir kez daha kutluyorum’’ dedi.

HOTED 6. DÖNEM KAT ŞEFLİĞİ KURSLARINI BİTİREN KURSİYERLERİN SERTİFİKALARI VERİLDİ

Konuşmaların ardından WİNTERHALTER’in kısa tanıtımının akabinde, Ekem eğitim ve danışmanlık merkezi sahibi Ayhan Önal’ın sunumuyla İş güvenliği ve işçi sağlığı konulu seminer gerçekleştirildi. Seminer sonrasında, kursiyerlerin sertifikalarının takdim edilmesiyle birlikte, destek ve katkılarından doları Mahir Oktay, Ayhan Önal, Erkan Bircan, Kaan Ertun ve Günay Demirel’e Hoted camiası adına teşekkür edilip, çiçek takdim edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2019, 14:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83