Housekeepıng camiası Fethiye'de buluşmaya hazırlanıyor

Onursal başkan, başdanışman Executive HK müdürü Hakan Halit Yeni’nin öncülüğünde birincisi, geçtiğimiz aylarda Bodrum’da gerçekleştirilen Türkiye geneli Housekeepıng dernek başkanları ve üyelerinin ikinci buluşması 2 Ekim 2019 tarihinde Fethiye’de gerçekleştirilecek.

Housekeepıng camiası Fethiye'de buluşmaya hazırlanıyor
Pırıl Pırıl temizlik ve insan kaynakları şirketi ’nin destek ve katkılarıyla, Fethiye kat hizmetleri eğitim derneği ( FEKHED ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan büyük buluşma 2 adı verilen organizasyona Housekeepıng dernekleri başkanları, FEKHED üyeleri ve sürpriz onur konuklarının yanı sıra, Fethiye protokolünün da katılması bekleniyor.

Organizasyonların gerçekleştirilmesine öncülük eden, Housekeepıng derneklerinin kurucusu onursal başkan, başdanışman Executive HK müdürü Hakan Halit Yeni, FEKHED yönetim kurulu başkanı Gülsüm Ayar ve HOTED eğitim komite başkanı Sema Yorutur ile birlikte, Fethiye otelciler birliği ( FETOB ) ve Alize Otel yönetim kurulu başkanı Bülent Uysal, Fethiye gazeteciler cemiyeti başkanı Erkan İlik, Orka Hotels Yönetim kurulu Üyesi Özkan Torunoğulları başta olmak üzere, bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, Housekeepıng camiasının çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunup, gerçekleştirilecek olan organizasyona protokol üyelerini ve işletmecileri davet ettiler.

Onursal başkan Hakan Halit yeni konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. ‘’ Bu programın birincisini geçtiğimiz aylarda Bodrum KAHDER derneğimizin organizasyonuyla gerçekleştirmiştik. İkincisini Fethiye FEKHED derneğimizin organizasyonuyla gerçekleştireceğiz. Bu organizasyonlar devam edecek. Aynı zamanda tüm dernek başkanlarımızla organizasyon öncesi toplantılar gerçekleştirerek, önümüzdeki yıllarla ilgili yol haritamızı ve gerçekleştireceğimiz projelerle ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki aylarda gerçekleştireceğimiz organizasyonlardan birini Alanya’da gerçekleştireceğiz. Konuyla ilgili detaylı açıklamaları daha sonra yapacağım ‘’dedi.



Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2019, 15:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83