Hulusi Doğan'ı duygulandıran fotoğraf

Eski Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan'a yine eski Alanya Başsavcısı Ali Yeldan'ın gönderdiği fotoğraf duygusal anlar yaşattı.

Hulusi Doğan'ı duygulandıran fotoğraf
Şu anda Adana Başsavcısı olarak görev yapan bir dönem Alanya'da başsavcılık görevinde bulunmuş olan Ali Yeldan Alanya'ya tatile geldi. Her fırsatta Alanya'ya gelerek özlem gideren Yeldan, Sapadere Kanyonu'nu gezmeyi ihmal etmedi. 

Yeldan, Sapadere Kanyonu girişinde üzerinde, "Sapadere Kanyonu 2008 yılında Alanya Kaymakamı Sayın Hulusi Doğan, Alanya Orman İşletme Müdürlüğü ve Sapadere Köyü Muhtarlığı tarafından yapılarak hizmete açılmıştır." yazan tabelayı gördü. Tabelanın resmini çeken Yeldan, aynı dönemlerde görev yaptığı Hulusi Doğan'a fotoğrafı gönderdi. 

Şimdilerde İstanbul Avcılar Kaymakamı olarak görev yapan Alanya'nın eski Kaymakamı Hulusi Doğan fotoğrafı görünce duygusal anlar yaşadığını söyledi. Doğan duygularını şöyle anlattı:

Başsavcımız Sayın Ali Yeldan ziyaret ettiği Sapadere kanyonunun başındaki tabelanın fotoğrafını göndermiş. Oldukça duygulandım. Sayın başsavcımıza çok teşekkür ederim. Sapadere Kanyonu'na ilk gittiğimizde hiç yolu yoktu, bir yere kadar traktörle, bir kısmınıda yaya gitmiştik. Doğa harikası kanyonda yaptığımız yürüyüş yolları ve diğer yapılarla yılda 100 bin turistin ziyaret ettiği önemli bir turizm merkezi olmuştur. Emeği geçen muhtarımız Halis'e ve herkese teşekkür ederim. Görmeyen herkese görmesini tavsiye ediyorum. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2017, 09:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83