Hüseyin Güney şok karar için ne dedi?

İçişleri Bakanlığı 30 Büyükşehir Belediyesinde çalışan tüm koordinatörlerin görevine son verdi. Bu flaş karar sonrası konuşan Hüseyin Güney, "Şahsıma özel bir karar değil dedi."

Hüseyin Güney şok karar için ne dedi?

İçişleri Bakanlığı 30 Büyükşehir Belediyesinde çalışan tüm koordinatörlerin görevine son verdi. Bu flaş karar sonrası konuşan Hüseyin Güney, "Şahsıma özel bir karar değil." dedi.

banner111
Alanya'da 4 yıldır Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü sıfatı ile görev yapan Güney, alınan karar sonrası yaptığı açıklamada, "Türkiye genelinde bir karar ve 30 büyükşehirdeki tüm ilçeleri kapsıyor. Şahsıma özel bir karar değil. Bakanlığımızın aldığı bir karar ve sonuna kadar saygı duyuyoruz. Biz elimizden geleni yaparak, halkımıza himzet etmeye çalıştık. Bundan sonra ne olur bilemiyorum. Başka bir görev verilerse yaparız, verilmesse teşekkür ederiz. Benim için Menderes Türel'in talimatları geçerlidir." diye konuştu.

HİZMETLER SÜRECEK

Bu arada Hüseyin Güney'in görevden alınmasına rağmen tüm Antalya Büyükşehir Belediyesine ait hizmetlerin ve şubelerin aynen görevine devam edeceği öğrenildi. Hizmetlerde aksama yaşanmayacağını belirten yetkililer kararın ayrıntılarının netleşmesinin ardından konuya açıklık getireceklerini belirttiler. 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 16:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83