Hüseyin Güney su baskını için olay yerinde

Sular altında kalan Telekom Kavşağı'nda Güney ve Karayolları'nden gelen teknik bir ekip inceleme yaptı.

Hüseyin Güney su baskını için olay yerinde
Alanya'da sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla yağan yağmur, akşam saatlerinde şiddetini yükselterek hayatı olumsuz etkiledi. Saat 19.00 sıralarında şiddetini  iyice artıran yağmur nedeniyle bazı cadde ve sokaklar sular altında kaldı. Çevreyolunda ise geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan alt geçidi su basması üzerine bir  minibüs ve bir otomobil sular altında kaldı. Otomobil sürücüsü ise tamamen su altında kalan araçtan kendisini dışarıya attı ve yüzerek kurtuldu. Suya batan araçları ise olay yerine gelen çekiciler çıkardı.
Olay sonrası eleştiri oklarının hedefi olan Antalya Büyükşehir Belediyesi battı çıktı da çalışmalara başladı. Su ve çamuru temizleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri sorunun kaynağını bulmaya çalışıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Telekom Kavşağı'na giderek incelemelerde bulundu. 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden gelen ekiple birlikte battı çıktı da incelemelerde bulunan Hüseyin Güney, "Büyükşehir ve karayolları ekiplerince Telekom Kavşağı'ndaki sıkıntıları yerinde inceledik. Tüm ekipler aksaklıkları en kısa sürede gidermek için hızlı bir şekilde çalışmalarını yapacaktır." dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 16:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83