Hüseyin Güney ziyaret turunda

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, atanan ve seçilen yöneticilere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Güney’e Kırsal alan sorumlusu Arif Yeni, Hal Müdürü Halit Parlayüksel ve İtfaiye Müdürü Mehmet Oral da eşlik etti.

Hüseyin Güney ziyaret turunda
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney haftanın ilk günündeki ziyaret turlarına eski çalışma arkadaşı Nurettin Uludağ’ı yeni iş yerinde ziyaret ederek başladı. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Güney, Uludağ’a yeni işinde başarılar diledi.

'HASTANE İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ'


Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ziyaret turlarının ikinci ayağında Alaaddin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Profesör Doktor Adil Bülent Taşbaş’ı ziyaret etti. Hastanenin çalışmaları ve yapılması gerekenler konusunda yapılan görüş alış verişinde Güney, “Hastanemizin eksiklerinin tamamlanması ve belediyenin yapabileceği çalışmalar konusunda gerekli desteği her zaman veririz.“ diyerek Taşbaş’a görevinde başarılar diledi.

DİŞ HASTANESİ'NİN ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Elif Akçalıoğlu’nu makamında ziyaret ederek tebrik etti. Hastaneye ulaşım konusunda şimdilik bir çözüm geliştirdiklerini belirten Güney, “Ulaşım için alternatifler üzerinde de ekiplerimiz çalışıyor. Bu sorunu da kısa sürede çözeceğiz.“ dedi.

YİĞİT VE EKİBİNİ TEBRİK ETTİ

Güney, son olarak Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit’i ziyaret etti. Yiğit, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Güney’i karşıladı. Güney, Yiğit ve ekibini yeniden seçilmelerinden dolayı tebrik etti. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyaret sonrası sivil toplum örgütleriyle ortak çalışmanın önemine vurgu yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2018, 15:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83