HUZUR VE SEVGİ ORTAMINDA BULUŞTULAR

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri, Alanya Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

HUZUR VE SEVGİ ORTAMINDA BULUŞTULAR

Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri, Huzurevi'nde yaşayan Oral Gülsever ve Kasım ayında doğan huzurevi personelleri için düzenlenen doğum günü etkinliğine katıldılar. Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri, huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek sohbet ettiler. Huzurevi sakinleri ile doğum günü pastasını kesen Ceylan Tanrıseven, Huzurevi sakini Oral Gülsever'e doğum günü hediyesi verdi. Ayrıca Huzurevi'ne bulaşık makinesi hediye eden Kore gazisi Mustafa Işıldak’a teşekkür plaketi verdi.

CEYLAN TANRISEVEN ''HAYIR DUALARINIZI ALMAYA GELDİK''

Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven doğum gününde yapmış olduğu konuşmada; ''Değerli büyüklerim sizleri çok özledim, burada bulunmaktan son derece mutluyum. Sizlerin hayır dualarını almaya geldik. Bu doğum günü sürprizini hazırlayan Huzurevi müdürü Esra hanım'a çok teşekkür ediyorum'' dedi. 
Huzurevi sakinleri ve personeller bir aile sıcaklığında huzur ve sevgi ortamında, mahalli sanatçı Mehmet Acar’ın müzikleri eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Huzurevi sakinleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven, Alanya Gönüllüleri ve Huzurevi müdürü Esra Özarslan'a böyle bir etkinlik düzenledikleri için çok teşekkür ettiler.

Huzurevi ziyaretinde Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven'in yanı sıra Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür Vekili Arzu Tuncel, Alanya Gönüllüleri ve diğer yetkililer bulundu.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 16:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83