İbrahim Aydın'ın 10 Kasım mesajı

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın 10 Kasım mesajı yayınladı.

İbrahim Aydın'ın 10 Kasım mesajı
AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın:

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük asker ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yıldönümünde rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Büyük Önder Atatürk, bağımsızlık mücadelesinde milli birlik ve beraberliği tesis ederek, cephede kahramanca mücadele eden bir büyük komutan, Büyük önder Atatürk Türk insanına milli ruh ve benliğini aşılayarak yeniden ayağa kalkmasını sağlamış ve Türk ulusunun tüm insanlığın karşısında saygın bir millet olduğunu ispatlamıştır.

Kurtuluş mücadelesinin en başından sonuna kadar Türk milletinin yüksek vasıflarına güvenmiş, kazanılan bu büyük zaferin milletin eseri olduğunu belirtmiştir. Bütün girişimlerinde arkasına milletin sevgisini almış, kudretli kişiliği ve ikna gücüyle insanları ardından sürükleyen bir lider olduğunu göstermiştir.

O'nun önderliğinde, Anadolu topraklarından yükselen bağımsızlık ve özgürlük meşalesi dünyada pek çok topluma da örnek olmuştur. O'nun kurduğu Cumhuriyetin 94 yılda gösterdiği başarılar, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin unutulmaz lideri, Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum"

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 10:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83