İki mahalleye plan müjdesi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Fığla ve Dinek Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının oy birliği ile kabul edildiğini açıkladı.

İki mahalleye plan müjdesi

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükşehir Belediye Meclisi’nden Alanya için önemli imar kararlarının geçtiğini belirtti. Başkan Yücel,  Fığla Mahallesi’nde dini tesis yeri ile ilgili ve hastane çevresinde plan olumsuzluklarını ortadan kaldıracak 1/1000 ölçekli uygulama imar planının Büyükşehir Meclisi’nde oy birliği ile onaylandığını kaydetti. Başkan Yücel, Koruma Kurulu’nun onayından sonra Fığla Mahallesi’nde camii inşaatına başlanacağını söyledi. 

banner111
DİNEK MAHALLESİ’NİN İMAR SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Belediye Başkanı Yücel, Dinek Mahallesi’nde yıllardır çözülemeyen imar sorunlarını çözmek için çalıştıklarını ve Dinek Mahallesi için hazırladıkları 1/1000 ölçekli planların Büyükşehir Meclisi’nde kabul edildiğini söyledi.  Başkan Yücel; “Dinek Mahallesi’nde yıllardır mahkemelik durumda olan vatandaşlarımızın tapularını verebilmek için yürüttüğümüz 18. madde uygulamasına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planımız bugün Büyükşehir Meclisi’nde oy birliği ile onaylandı.  Plan askısının tamamlanmasından sonra yapılacak 18. madde uygulaması ile vatandaşlarımızın yıllardır beklediği tapularını verebileceğiz. Fığla ve Dinek Mahallesi için çok büyük önem arz eden plan onaylarının halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.



Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2016, 16:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83