İLÇE SPOR GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.

İLÇE SPOR GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

 GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

banner111
Toplantıda, Multigroup Alanyaspor’un 07.05.2016 Cumartesi Günü Göztepe A.Ş. ile kendi sahasında yapacağı  maç öncesinde alınması gereken tedbirler görüşüldü. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven toplantıda yaptığı konuşmada, Multigroup Alanyaspor’un şampiyon olmasına ramak kaldığını, takıma sonuna kadar destek verilmesi gerektiğini söyledi. Kaymakam Tanrıseven, Multigroup Alanyaspor’un Göztepe A.Ş. ile yapacağı müsabaka için gereken tedbirlerin alındığını ve taşkınlıklara fırsat verilmeyeceğini belirtti.

KAYMAKAM TANRISEVEN "SON 180 DK. SONUNDA GÜLEN TARAF BİZ OLACAĞIZ"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Multigroup Alanyaspor'un Adanaspor müsabakasında ve geçmiş yıllarda, Fair Play'e yakışır bir şekilde maçlar yaptığını ve taraftarın da centilmenlik içerisinde takımın desteklediğini belirtti. 

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven şunları kaydetti. "Takımımız şampiyonluğa oynuyor. İnşallah kendi sahamızda oynayacağımız Göztepe A.Ş. müsabakasında galip gelen taraf biz oluruz ve hanemize 3 puan yazdırırız. Diğer takımların maçlarına bakmadan sahaya galibiyet amacı ile çıkıp son 180 dakika sonunda gülen taraf biz olacağımıza inanıyorum. 07.05.2016 Cumartesi Günü Göztepe A.Ş. oynayacağımız müsabakada taraftarlarımız stadyumumuzu doldurmalılar. Şampiyonluğa oynayan takımın taraftarları da şampiyonluğa yakışır bir şekilde centilmence hareket etmesi gerekir. Multigroup Alanyaspor’un aldığı başarılarla gündeme gelmesini istiyoruz, bunun içinde Alanyaspor taraftar grupları ve taraftarlarının kurallara uymasını ve taşkınlıklara yer vermemesini istiyoruz. Her zaman dediğimiz gibi bu kulüp, bu takım bizim. Başka Alanyaspor yok." 

Toplantıda Multigroup Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Son 2 maçın heyecanı, ben de dahil herkesi sardı. 2 defa şampiyonluk yaşadım fakat ilk defa bu kadar heyecanlıyım. Şampiyon olmak ve kulübe maddi, manevi katkı sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Takımın morali çok iyi.  Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız" dedi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Hati, İlçe Emniyet Müdürü M. Ömür Saka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Multigroup Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu  ile birlikte diğer ilgililer katıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 11:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83