'İLİŞKİLER ARTARAK DEVAM EDECEK'

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, 28 Ağustos 2015 Cuma günü, Litvanya'nın Türkiye Büyükelçisi, Audrius Bruzga'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.Şahin ziyarette ayrıca 50 iş adamıyla Litvanya'ya yaptıkları KOSGEB Destekliziyarete ilişkin bilgiler de verdi.

'İLİŞKİLER ARTARAK DEVAM EDECEK'
19-23 Ağustos tarihleri arasında ALTSO'nun KOSGEB desteğiyle Litvanya'ya düzenlediği iş gezisinde Büyükelçi Bruzga'nın, çok önemli katkılarda bulunduğunu belirten Başkan Şahin; "50 İş adamını KOSGEB desteğinde götürdüğümüz Litvanya'da hem devlet kurumlarına hem de firmalara ziyaretlerde bulunduk. Bu ziyaretlerde iş adamlarımız Litvanya'nın ekonomik yapısını ve iş fırsatlarını öğrenme şansı yakaladı.Firma ziyaretkerinde de yüz yüze görüş alışverişinde bulundular. İşadamlarımızın Litvanya vizelerinde de sayın büyükelçimiz bizlere her türlü kolaylığı sundu. Bu sebeple bugün kendisine bir teşekkür ziyaretinde bulunup temaslarımız hakkında bilgi verdim" dedi.


Büyükelçi Bruzga ise Litvanya'da başarılı bir organizasyon gerçekleştiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'i tebrik etti.ALTSO'nun başarılı iş gezileri ile iş adamlarına yeni fırsatlar sunduğunu ve uluslararası tecrübe edinmelerine katkı yaptığını belirten büyükelçi Bruzga,ilişkilerin artarak devam edeceğini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 16:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83