'İLKLERİN UYGULANDIĞI BİR CADDE KAZANDIRIYORUZ'

Alanya Belediyesi prestij caddesi olarak projelendirdiği Alaiye Caddesi’nde çalışmalarına hız verdi. Çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Yücel, cadde esnafına yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek, Alanya’yı geleceğe taşıyacak bu tür projelerin devamının geleceğini söyledi.

'İLKLERİN UYGULANDIĞI BİR CADDE KAZANDIRIYORUZ'

 ALAİYE CADDESİ SUGÖZÜ CADDESİ’NDEN HACIMEMİŞLER CAMİ’NE YENİLENDİ

banner111
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, Alanya’nın en işlek caddeleri arasında yer alan Alaiye Caddesi’ni prestij cadde yapma talimatı ile başlayan çalışmalar, Nüfus Müdürlüğü ile Hacımemişler Camii bölümünde tamamlandı.

BAŞKAN YÜCEL, ESNAFI BİLGİLENDİRDİ

Asfaltlama çalışmalarını denetleyen Başkan Yücel, cadde esnafı ve çalışan işçilerle görüştü. Esnaflara yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Yücel, “Alaiye Caddesi’nde etap etap ilerleyemeye devam ediyoruz. Kaldırım ve cadde düzenlemelerinin akabinde yolu sıcak asfalt yapıyoruz.” dedi.

OTOPARK SORUNU VE TRAFİK KARMAŞASI SONA ERİYOR

Alaiye Caddesi’nde, yolun kuzeyinde bisiklet yolu ve cep otoparkları ile güneyinde araç parkı oluşturularak otopark sorunu çözüldü. Proje kapsamında, Sugözü Caddesi ile Hacımemişler Camii arasındaki bölümde eski kaldırım kırılarak yol 4 metre genişletildi. Caddenin kuzeyinde cep otoparkları ve bisiklet yolu oluşturuldu. Yapılan düzenlemelerle yoldaki trafik akışı rahatlatıldı ve otopark sorunu çözüldü.

ÜZERİ KAPALI MODERN KERMES ALANI

Yer altı çöp konteynırlarının ilk olarak kullanıldığı ve aydınlatma direkleri de yenilendiği caddeye kent estetiğine uygun ve üstü kapalı kermes alanı oluşturuluyor. Hacımemişler camii önünde kermes yeri olarak kullanılan alanda yeni bir zemin çalışması yapıldı. Yenilenen kermes alanının üzeri sabit gölgelikler ile kapatılacak.
 
ALANYA TİCARETİNİN KALBİ PRESTİJ CADDESİ OLACAK

Alaiye Caddesi’ndeki çalışmaların Ramazan Bayramı’ndan sonra devam edeceğini belirten Başkan Yücel, “Kaldırım ve yol çalışmalarının tamamlandığı bölümlerde ağaç dikimi ve peyzaj çalışmaları başlayacak. Çalışmalar yolu kapatmadan kademe kademe devam edecek. Burası Alanya ticaretinin kalbi olacak. Alanya’mıza çok modern, estetik ve ilklerin uygulandığı bir cadde kazandırıyoruz. Çalışmaların olduğu bölgelerde anlayışlı davranan ve sabır gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2016, 16:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83