İMAR BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN SEMİNER VERİLİYOR

Alanya Belediyesi son yerel seçimlerle birlikte Alanya’ya bağlanan beldeler ve Alanya merkezde uygulanan imar planı bütünlüğünü sağlamak için seminer düzenliyor.

İMAR BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN SEMİNER VERİLİYOR
9 Ekim Cumartesi (yarın) saat 10.00’da Türkler Mahallesi Gold Island Hotel’de düzenlenecek seminere, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürü İlker Şenkal, Belediyenin teknik personelleri, Harita Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası temsilci ve üyeleri katılacak.

“ALANYA İLÇESİ YAPILAŞMAYA ESAS PLAN HÜKÜMLERİ REVİZYONU SEMİNERİ”

Alanya Belediyesi, son yerel seçimlerden sonra 13 ilde büyükşehir belediyesi ve 26 ilçe kurulması ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasında dair kanun kapsamında Alanya ve genelinde birleşen belediyelere ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hükümleri ile Alanya Merkez Mahallerine ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hükümleri arasında oluşan farklılıkları kaldırarak, planların uygulanmasında bütünlük sağlamak için seminer düzenleyecek. “Alanya İlçesi Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri Revizyonu Semineri” ismiyle düzenlenecek seminerde, plan bütünlüğüne ilişkin konular ele alınacak.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 15:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83