İncekum Tabiat Parkı'na sıcak asfalt

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İncekum Mahallesi’nde bulunan Tabiat Parkı’nda sıcak asfalt çalışması yaptı.

İncekum Tabiat Parkı'na sıcak asfalt
İncekum Mahallesi’nde bulunan Tabiat Parkı’nda yapılan altyapı ve kanalizasyon çalışmalarından dolayı bozulan asfalt, Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kaldırılarak yerine sıcak asfalt yapıldı. Alanya Doğa Koruma ve Milli Parklar tarafından talep edilen ve İncekum Tabiat Parkı 1. Kısım Günü Birlik Piknik Alanı’nı kapsayan 1 km’lik sıcak asfalt çalışmasının 2 gün içerisinde tamamlanacağı açıklandı.

PİKNİKÇİLERİN TOZ SIKINTI SONA ERİYOR

İncekum Tabiat Parkı’nda piknik alanının hemen yanında yer alan yolda asfalt olmadığı için araç geçişi sırasında oluşan tozun piknikçilere rahatsızlık yarattığını belirten Alanya Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Mevlüt Kodal, sıcak asfaltla birlikte bu sıkıntının giderileceğini belirtti.

Piknik yapan ailelerin uğrak alanı olan 1. Kısım Günü Birlik Piknik Alanı’nda bulunan vatandaşlar, yapılan sıcak asfalt çalışmaları için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 17:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83