İNSAN HAKLARI KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Alanya İnsan Hakları Kurulu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında, Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir toplantı yaptı. Toplantıda, olağan gündem maddeleri görüşüldü.

İNSAN HAKLARI KURULU TOPLANTISI YAPILDI

 KAYMAKAM TANRISEVEN "BU BAŞARI HEPİMİZİN"

banner111
Alanya İnsan Hakları Kurulu, Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir araya geldi. Toplantıya Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Görevlileri ve Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri katıldı. 

İnsan Hakları Kurulu Toplantısının açılış konuşmasında, Alanyaspor'un Süper Lig'e çıkmasından dolayı tebrik ederek sözlerine başlayan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Bu başarı hepimizin başarısı. Süper Lig'e çıkmamıza hepiniz vesile oldunuz. Bütün herkese teşekkür ediyorum. El birliği ile kentimiz bir basamak daha yukarıya çıktı. 300 bin nüfuslu bir ilçe, büyük başarılara imza atıyor ve atmaya devam edecek. Bu vesile ile İnsan Hakları Kurulu Toplantımız hayırlara vesile olsun" dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN "ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞ ODAKLI HİZMETTİR"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmasına şöyle devam etti: "Önceliğimiz, vatandaş odaklı hizmet olmalıdır. İnsan haklarına duyarlı hizmet anlayışı ile yolumuzda ilerliyoruz. Bizim burada olmamızdaki sebep, vatandaşa hizmet olduğunu unutmayalım." 

İnsan Hakları Kurulu Toplantısına katılan Siyasi Parti ve Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri de, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven önderliğinde vatandaş odaklı çalışacaklarını belirterek, Alanya'nın ve vatandaşın huzuru için her zaman aralıksız çalışmalarını sürdüreceklerini belirttiler.

KAMU KURUMLARIN TAM NOT 

İnsan Hakları Kurulu Üyeleri, Kurula yapılan müracaatlarla ilgili olarak kamu kurumları ile her zaman işbirliği içerisinde olduklarını belirttiler. İnsan Hakları Kurulu Üyeleri, yaptıkları nezarethane denetimlerinde, nezarethanelerin, istenen standartlara uygun olduğunu belirterek Kolluk Kuvvetlerine teşekkür ettiler.

Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında yapılan İnsan Hakları Kurulu toplantısına Alanya MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, İnsan Hakları Kurulu Üyeleri Av. Umut Gezginci, Av. Melin Soylu, Gaye Coşkun, Hasan Öner, Mehmet Eryılmaz ve Şerefnur Kayhan katıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 15:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83