İnsanlar Hakları Günü hazırlığı

Alanya İnsan Hakları Kurulu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında, Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir toplantı yaptı. Toplantıda, olağan gündem maddeleri görüşüldü.

İnsanlar Hakları Günü hazırlığı

 Alanya İnsan Hakları Kurulu, Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir araya geldi. İnsan Hakları Kurulu Toplantısının açılış konuşmasında, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İnsan Haklarına azami şekilde gayret göstermelerinden dolayı teşekkür eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Alanya'mız İnsan Hakları konusunda son derece iyi konumda. İnsan hakları heyetimizde oldukça iyi çalışıyor. Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

banner111
 TANRISEVEN “AMACIMIZ VATANDAŞA HİZMET”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmasına şöyle devam etti: “İnsan haklarına duyarlı hizmet anlayışı ile yolumuzda ilerliyoruz. Önümüzdeki ay İnsan Hakları Günü. Bunun için bir takım etkinlikler yapacağız. Amacımız; vatandaşa hizmet olduğunu unutmayalım.”

KAMU KURUMLARINA TAM NOT

İnsan Hakları Kurulu Toplantısına katılan heyet, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven önderliğinde vatandaş odaklı çalışacaklarını belirterek, Alanya’nın ve vatandaşın huzuru için her zaman aralıksız çalışmalarını sürdüreceklerini ve İnsan Hakları Kurulu'na yapılan müracaatlarla ilgili olarak kamu kurumları ile her zaman işbirliği içerisinde olduklarını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 15:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83