İptal isyanı! 'Sapadere sizin oyuncağınız değil?'

İptal isyanı! 'Sapadere sizin oyuncağınız değil?'
Geçtimiz dönem yapılan seçimlerde Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı olan Sapadereli Harun Gökçe, üç kez iptal edilen Sapadere Kanyonu ihalesiyle ilgili açıklama yaptı.

"Sapadere ile oynamayın" diyen Gökçe, konuyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"3. Yapılan ihalenin birincisine şahsımda girmiştim. İhalenin hızla yükselmesi sayın Adem Başkanın ihale içersinde sık sık 'Arkadaşlar köyün mülkünü satmıyoruz, burasını bir yıllığına kiraya veriyoruz, artı giriş ücreti alınmayacaktır' uyarısına rağmen kazanmayacağı belli olan rakamlara çıkıp ihaleyi içinden çıkılmaz hale getirmek kimin ekmeğine yağ sürüyor?
Şartnameyi okumadan mı? ihaleye giriyorsunuz yazıktır günahtır hem orada çalışan arkadaşlarımız bir an önce ne olacağını beklerken köy halkı bu işte bir iş var demeye başladı. Daha ihale biter bitmez ihaleyi aldık ama teminatı yakacağız diyen şahıslar siz neyin peşindesiniz? Her 3 ihaleye girip ihalenin bu kadar çok yükselmesine sebep olan sayın. Şefik Bahçe ihaleyi almışken ne diye vaz geçtiğini lütfen açıkla? Yazık değil mi belediyeye, ihaleyi yapanlara çocuk oyuncağımı bu iş? Buradan uyarıyoruz; Sapadere oyun oynayacağınız bir köy değildir." 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2019, 09:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83