İşbirliğinin en güzel örneği

Alanya Belediyesi kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deretürbelinas ve Gedevet Yaylası’nda mahalle içi yolları açan Alanya Belediyesi, Dere Mahallesi’nde Yukarı Harmanlı Mevki ile Süleymanlar Mahallesi İnlice Mevkii’nde yol çalışmasına devam ediyor.

İşbirliğinin en güzel örneği

 Alanya Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler kırsal mahallelerde yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Dere Mahallesi’nde yeni yolları açarak hizmete sunan Belediye, Yine Dere Mahallesi Yukarı Harmanlı Mevki ile Süleymanlar Mahallesi İnlice Mevkiinde yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

banner111
MUHTARLIK VE BELEDİYE İŞBİRLİĞİNİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Mahallelerinde yapılan ve devam eden hizmetlerden oldukça memnun olduklarını belirten Dere Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uysal, “Yukarı Harman Mevkii’nde şu an yol çalışması yapıyoruz. Yaklaşık 2,5 km yolumuz var. 3 aydır çalışıyoruz. Alanya Belediyesi ile beraber çalışma yaptığımız bir yol burası. Şu anda yolu Süleymanlar Mahallesi Yedibelen mevkiine bağlantısı yapıldı. Belediyemizin bütün araçları burada. Belediye Başkanımıza minnettarız. Her konuda yardımcı oluyor. Bu çalışmalar esnasında özellikle engelli vatandaşlarımızın ulaşım sorunu çözüldü. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. ” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 11:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83