İşçiler maaşlarını alamayınca isyan ettiler!

Alanya'daki CK Elektrik Dağıtım Şirketinin Hacet Mahallesindeki şubesini Ünlü Elektrik çalışanları maaşlarını alamadıkları gerekçesi ile bastılar.

İşçiler maaşlarını alamayınca isyan ettiler!
CK Elektrik Dağıtım Şirketinin iş yaptırdığı Ünlü Elektrik'in yaklaşık 50 kişiden oluşan saha çalışanları uzun zamandır maaşlarını alamadıkları gerekçesi ile CK Elektrik Dağıtım Şirketinin Alanya Hacet Mahallesindeki şubesine gelerek yetkilileri protesto ettiler. Eylemin büyümesinin ardından CK Elektrik yetkilileri durumu polise ihbar ettiler. Olay yerine gelen güvenlik güçlerine de dertlerini anlatmaya çalışan işçiler, mağdur edildiklerini dile getirerek, maaşlarının ödenmesini istediler. CK Akdeniz'in parayı Ünlü Elektriğe verdiği ancak firmanın elemanlara maaşlarını dağıtmadığı öğrenildi.

İşçilerin bir kısmı tepkilerini dile getirirken, "Biz hakkımız olan alacağımızı istemek için buraya geldik. Karşımızda devletin polisini bulduk. Utanmadan devletin polisini boş yere meşgul ediyorlar. Bu olay, tıpkı yavuz hırsız misali oldu. Hem alacaklıyız hem de suçlu duruma düştük." şeklinde konuşarak bu duruma isyan ettiler.

Öte yandan yatacak yerlerinin dahi olmadığını dile getiren işçiler, "Saat kaç oldu, bizim yatacak yerimiz yok. Öğle yemeğini bile siz yedirdiniz (polislere seslenerek), bu kadar polisi buraya yığmanın bir mantığı yok. Antalya çözemiyorsa Ankara’yı arayın. Bu adamların en azından teminatları yatsın. Bu nasıl rezillik?" diye konuştular.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 15:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83