İskele'de 93. yıl coşkusu

Cumhuriyetin 93. yılı, Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi ortaklığında düzenlenen Fener Alayı Yürüyüşü ile büyük bir katılım ve coşku içinde kutlandı.

İskele'de 93. yıl coşkusu

 Cumhuriyetin 93. yılı, Alanya’da coşku içinde kutlandı. Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi ortaklığında düzenlenen organizasyona Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, siyasi parti liderleri, odalar ve ellerinde Türk Bayrakları ile binlerce vatandaş katıldı. Anıt önünde başlayan yürüyüş, iskele yolundan devam ederek Alanya Belediye binasının arkasında bulunan konser alanına kadar coşkulu bir şekilde devam etti.

banner111


BAŞKAN YÜCEL; “CUMHURİYET, YENİDEN DİRİLİŞİN SİMGESİDİR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yürüyüşün ardından Alanya Belediye binası arkasında toplanan vatandaşlara yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Türk Milleti’nin Atatürk’ün çevresinde kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyetin kurulması, tarihte ender kaydedilen bir başarıdır. Kurtuluş Savaşı, milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin simgesidir. Atalarımızın bizlere bıraktığı bu değerli vatanı korumak ve çağdaş medeniyetler seviyesine taşımak bizlerin asli görevidir. Ulusal birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz son günlerde Cumhuriyet Bayramımızın milli duygularımızı daha da güçlendirmesini diliyor, vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.” dedi. 

  
Cumhuriyet’in 93. yıldönümünün kutlamaları, Alanya’nın sevilen sanatçılarından Zeliş’in sahne performansıyla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2016, 07:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83