İŞSİZLİK ARTIŞI RAKAMLARA BÖYLE YANSIDI

Antalya'da, yeni iş ilanları sayısında 2015 Aralık ayına göre yılın ilk ayında yüzde 6’lık artış meydana gelirken, en çok istihdam talebi tarım ve turizm sektörlerinden geldi. BAGEV Kariyer'e Ocak ayında gelen yeni iş ilanları sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22, Ocak 2014’e göre yüzde 57’lik artış gösterdi. Verilere göre, hizmet sektöründen gelen taleplerde de artış yaşandı. Ocak ayında başta mağazacılık olmak üzere, gıda makinaları ve ekipmanları, sigortacılık, ofis / büro malzemeleri, elektronik güvenlik sistemleri ve yapı sektörlerinden de işçi talebi geldi.

İŞSİZLİK ARTIŞI RAKAMLARA BÖYLE YANSIDI

Türkiye'nin ilk bölgesel istihdam ofisi bagevkariyer.com, iş arayanların adresi oldu. İş arayanla işvereni ücretsiz buluşturan BAGEV Kariyer aracılığıyla bir ayda 674 kişiye iş fırsatı doğdu. BAGEV Kariyer'de en çok istihdamı oluşturan sektör tarım ve turizm oldu. 

banner111
Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV)'nın Türkiye İş Kurumu izniyle yürüttüğü özel istihdam bürosu BAGEV Kariyer, iş arayanla işvereni bir araya getiriyor. BAGEV Kariyer’in Ocak ayı istihdam verilerine göre, portala kayıtlı iş arayanların sayısı 15 bin 94 kişiyi buldu. www.bagevkariyer.com'da 2016 Ocak ayında 615 yeni iş ilanı yayınlanırken, aynı dönemde 674 kişiye iş fırsatı doğdu.

ÜCRETSİZ YARARLANIN

BAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Türkiye’nin en önemli problemlerinden birinin işsizlik olduğuna dikkat çekti. Çandır, BAGEV Kariyer ile Batı Akdeniz'de iş ve işçi bulmada önemli bir veritabanı oluşturduklarını belirterek, "Antalya, Isparta Burdur'da belediyeler ve kurumlarla yaptığımız işbirliğinde www.bagevkariyer.com ile referans noktası olduk. Bölgedeki tüm iş arayanları ve işverenleri, ücretsiz hizmet sunan BAGEV Kariyer’den yararlanmaya davet ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 11:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83