İstanbul'da Alanya rüzgarı esti

İstanbul Alanyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ve Alanyalılar, 'Külüklü Çorba ve Kaynaşma' etkinliğinde bir araya geldiler.

İstanbul'da Alanya rüzgarı esti
İstanbul'da yaşayan Alanyalılar, 'Külüklü Çorba ve Kaynaşma' etkinliğinde bir araya geldi. Etkinlik özellikle Anneler Günü'nde yapılarak, İstanbul'da yaşayan Alanyalıların, anne çorbasını tatmaları, birlikte vakit geçirmeleri ve tanışmaları için İstanbul Alanyalılar Derneği tarafından İstanbul-Fatih'te bulunan  dernek ofisinde gerçekleştirildi. Etkinliğe Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Aras, Antalyalılar Vakfı yönetim kurulu üyeleri, Alanyalı öğrenciler, askerler ve aileleri katılım sağladı. 

KÜLÜKLÜ ÇORBA İKRAM EDİLDİ 

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İstanbul Alanyalılar Derneği Başkanı Eyüp Kaya, "Etkinliği düzenlememizde bize destek olan başta Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'e, Alanya Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürü, Gıda Mühendisi Sevda Erdoğmuş'a ve lojistik destekte bulunan Antalya Toros Seyahat’e tüm İstanbul Alanyalılar Derneği Yönetimi adına teşekkür ediyorum. Etkinliğimize katılan bütün hemşerilerimize de teşekkür eder, en kısa sürede tekrar bir arada olmayı dilerim" dedi. İstanbul’da yaşayan Alanyalılarla birlikte olmanın çok önemli olduğunu belirten Kaya, özellikle anneler gününün bu güzel anlam ve duygusuyla etkinliği düzenlemenin mutlu ve motive edici olduğunu dile getirdi. Etkinlikte, İstanbul'da yaşayan Alanyalı hanımların yapmış olduğu külüklü çorba ve ev yapımı ikramlar sunuldu. Ayrıca Alanya'dan gönderilen lezzetler de Alanyalılara ikram edildi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2018, 13:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83