İstanbul'da Alanyalılar gecesi yapılacak

Alanya Kent Konseyi Çatalca Şehitleri Anma Programı kapsamında yapılacak gezi de İstanbul'da bir Alanyalılar Gecesi düzenleyecek.

İstanbul'da Alanyalılar gecesi yapılacak
Alanya Kent Konseyi, Nurhan Özcan başkanlığında toplandın. Konseyde konuşulan konuşardan ilki Alanya’da ses kirliliği oldu. Her önüne gelenin havai fişek patlaması, motorlu araçların egzoz gürültüsü. Kontrollerin yeteri kadar yapılmaması, bununla ilgili önceki toplantılarda da gerekli kurumlara yazı yazıldığı ve tekrar halkın şikayeti ve bölgenin huzuru bakımından gerekli yerlere istişare bulunulması konusunda görüş birliğine varıldı.

Kadın şiddetine karşı her zaman hassasiyet ile çalışmalar yapıldığı ve Alanya da gerçekleşen ve ulusal basına çıkan, resmi görevlinin uyguladığı şiddeti kınadıklarını ve takip edileceği noktasında görevlendirilme yapıldı. Cumhuriyetin kuruluşu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile ilgili fener alayı ve detayları görüşüldü. Çatalca Şehitleri Anma Programı için 12 Kasım'da hareket edileceği, 7 gün 6 gece gezinin yapılacağı ve İstanbul’da Alanyalılar Gecesi yapılacağı açıklandı. Konsey üyelerine aşure ikramı yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2017, 17:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83