İşte Alanya'nın 19 Mayıs kutlama programı

İşte Alanya'nın 19 Mayıs kutlama programı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için program belli oldu. Sabah çelenk sunumu gerçekleşecek, akşam ise geleneksel kortej ile bayram coşkusu Alanya’da da yaşanacak.

Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılacak ikinci bayram 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için Alanya’da hazırlıklar başladı. Alanya Kaymakamlığı koordinesinde 19 Mayıs, Saat: 10:00’da Atatürk Anıtı önünde resmi tören gerçekleştirilecek. Sosyal mesafe kuralları ile ilgili tedbirlerin sıkı tutulacağı törene sınırlı sayıda katılım gerçekleştirilmesi, Alanya Kaymakamlığı tarafından ilgililere tebliğ edildi.
Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi’nin geleneksel hale getirdiği bayram korteji ise Covid-19 tedbirleri ile yapılacak. İlk olarak saat 21:00’da belediye hoparlörlerinden İstiklal Marşı okunacak. Daha sonra Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşların bayramını tebrik edecek. Başkanın konuşması sonrası 10. Yıl Marşı’nın ardından coşkuyu havai fişek gösterisi devam ettirecek.
Son olarak 4 ses sistemi donanımlı araçla “Siz evde kalın, biz size geliyoruz” projesi kapsamında, 19 Mayıs coşkusunu yaşamak için mahalle, mahalle marşlar dinletilecek. Bu bayramında tıpkı 23 Nisan’da olduğu gibi tüm vatandaşlar tarafından coşkuyla kutlanması bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2020, 13:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83