İŞTE ALANYA'DAKİ KURBAN SATIŞ YERLERİ

Alanya Belediyesi, Alanya genelinde Cikcilli, Çıplaklı, Payallar, Mahmutlar ve Konaklı mahallelerinde olmak üzere toplam 5 yerde kurban satış yeri belirledi.

İŞTE ALANYA'DAKİ KURBAN SATIŞ YERLERİ
KURBAN SATIŞ ALANLARI HAZIR

Alanya Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Merkez ve mahallelerde kurban satış yerlerini belirleyen Alanya Belediyesi, merkezde kurban satış yerleri olarak Çıplaklı Gülevşen Caddesi üzerinde küçükbaş kurban satış yeri, geçen yılda kurban satış alanı olan Cikcilli Mahallesi Mezbahane altında bulunan alanı büyükbaş kurban satış yeri olarak düzenledi. Alanya Belediye encümeninin aldığı kararla, kurbanlık satış fiyatı küçük ve büyükbaş kurbanlıklar için 16 TL/kg olarak belirlendi. Kurbanlıklar bugünden itibaren kurban satış yerlerine getirilmeye başlanacak.

SATIŞ VE KESİM AŞAMASINDA HERTÜRLÜ HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Vatandaşların gerek kurban alışlarında gerekse kesim aşamasında her hangi bir zorluk yaşamamaları için her türlü hazırlıkların tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, merkezdeki kesim yerleri yanında Payallar ve Mahmutlar Mahallesinde de kesim yeri hazırladıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 15:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83