İŞTE BATI ALANYA'DA SUSUZLUĞUN NEDENİ

Konaklı ve Payallar Mahalleri iki gündür su sorunu yaşıyordu. Asat ekipleri soruna müdehale ederek ana borulardaki takanıklığı giderdiler.

İŞTE BATI ALANYA'DA SUSUZLUĞUN NEDENİ
Alanya'nın Konaklı ve Payallar Mahalleleri iki gündür susuzluk çekiyor. Ana borularda yaşanan tıkanıklık nedneiyle mahallelere su verilemiyordu. Alanya İlçe Kooridanatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ASAT ekipleri ile birlikte müdahale ettiler. 

Alara kaynağından Konaklı ve Payallar Mahalleri'ne gelen 800'lük ana borudan kaynakalanan tıkanıklık nedeniyle, ana kaynakta hiç bir arıza ve sorun olmaması rağmen ana kaynaktan basılan su Konaklı ve Payallar'a iki gündür ulaşamıyordu. ASAT ekiplerinin 24 saat boyunca yapmış olduğu çalışmalar ve Antalya merkezden de bizzat içme suları daire başkanı İsmail Demirel'in yönetmiş olduğu operasyon neticesinde son teknolojik cihazlar kullanılarak suyu tıkayan sebepler tespit edildi. Müteahit firmanın ilk imalat yaparken içinde unutulan ve daha sonra temizlenmeyen ekipman ve parçaların vanalara dayanarak tıkanmasından dolayı su Mahallere verilemiyordu. Bu malzemeler fearbet.org temizlenerek hatta su veirlmeye başlandı. 

Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ'da çalışmaları bizzat tekip etti. ASAT ekiplerine de çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 11:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83